Menu
Kosár

Szivarvágó

A legtöbb szivar esetében a sapkát le kell vágni a rágyújtás előtt. A vágás biztosítja, hogy kellemes szívás jöjjön létre, és a szivar a burkolat sérülése nélkül elszívható legyen. A helyes vágást egy szivarvágó segítségével kell elvégezni. Ha a szivarokat háztartási ollóval és hasonló eszközökkel próbálja vágni, nem ritka, hogy a vágás csúnya lesz, és legrosszabb esetben károsítja a burkolatot, vagy jelentősen összetöri a több rétegből álló dohányt. Ezt elkerülheti, ha olyan vágóeszközt vásárol a szivarok vágásához, amely elég éles ahhoz, hogy egyenletes és finom vágást végezzen. Egy ilyen professzionális és jó vágóeszközzel elkerülheti annak a kockázatát, hogy a szivar egy helytelen vágással annyira károsodjon, hogy az elszívhatatlanná váljon.

A szivar vágása nem csak egy szokás, amely a szivarozással együtt jár. A szivarvágók - más néven cutterek vagy szivarvágógépek - a zárt sapka megnyitására szolgálnak. A sapka a szivarnak az a része, amelyet a szájba veszünk. Ez az úgynevezett sapka megakadályozza, hogy a burkolat leoldódjon.

Ennek a sapkának körülbelül a felét kell eltávolítani egy szivarvágóval, hogy a szivar készen álljon az elszívásra. Ehhez a szivarvágó eszközzel a szivarhoz képest 90 fokos szögben a lehető legegyenesebb, függőleges vágást kell végezni. A szívás minősége és az íze nagyban függ attól, hogy hogyan vágják le a szivart.

A legfontosabb dolog a szivarvágóval kapcsolatban, hogy éles pengével rendelkezzen. Ez azért fontos, hogy a borító és a szivarvég ne sérüljön meg. A jó szivarvágók speciálisan élezett acélból készülnek, általában olyan anyagból, amelyet az orvos-technológiában is használnak. Természetesen az is szerepet játszik, hogy hogyan használja a szivarvágót. Tiszta vágás csak akkor lehetséges, ha a szivarvágó jól illeszkedik a kezében. Nem szabad túl nagy részt levágni, különben fennáll annak a veszélye, hogy a borítólevél is leválik. Ha túl keveset vág le, a szivar nem fog megfelelően húzni.

A megfelelő szivarvágó kiválasztása

A helyes szivarvágó kiválasztásakor a legfontosabb szempont, hogy a kényelmes használat és a tiszta vágás mellett a kívánt gyűrűméretet is vágja. Különösen a nagyon vastag szivarok kedvelői esetében fordulhat elő, hogy egy szabványos vágó már nem tud megbirkózni a feladattal. Ezért érdemes olyan speciális szivarvágót választani, amely az ilyen túlméretezettekkel is remekül elbánik.

Függetlenül attól, hogy végül melyik modellt választja, legyen az szivar olló, vágó vagy fúró, a lényeg a megfelelő vágás, hogy a szivar teljes zamatát élvezhesse.

Egy szivart különböző módon és különböző vágóeszközökkel lehet vágni. Minden típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, és egyesek nem alkalmasak bizonyos méretekhez vagy formátumokhoz. Ezért vásárlás előtt mérlegelje, hogy milyen szivarokat szív a legtöbbet. 

Valószínűleg a szivar vágásának legnépszerűbb módja a szivarvágó (vagy más néven (Cutter). Megkülönböztetünk egy vagy két pengével rendelkező modelleket, amelyek a sapka egy részét levágják - hasonlóan a guillotine-hoz. A szivar körülbelül a sapka közepénél vágódik el.

Vannak szivarollók, vágók (lapos vágók) és szivarfúrók. Az, hogy melyiket választja, végső soron kizárólag az Ön személyes igényeitől függ - mi (majdnem) minden változatot forgalmazunk. Napjainkban a szivarvágók, akár guillotine, akár kétpengés vágók formájában, a legnépszerűbb változatok. A guillotin szivarvágó egyetlen ferde rozsdamentes pengéjük viszonylag olcsó, de pontatlan vágásokhoz vezethet, ha az élessége gyengül.

Vannak szivarollók, vágók (lapos vágók) és szivarfúrók. Az, hogy melyiket választja, végső soron kizárólag az Ön személyes igényeitől függ - mi (majdnem) minden változatot forgalmazunk. Napjainkban a szivarvágók, akár guillotine, akár kétpengés vágók formájában, a legnépszerűbb változatok. A guillotin szivarvágó egyetlen ferde rozsdamentes pengéjük viszonylag olcsó, de pontatlan vágásokhoz vezethet, ha az élessége gyengül.

Dupla pengés szivarvágó és szivar olló

A minőségi dupla pengés szivarvágó, amelyben két, általában homorúra csiszolt penge biztosítja a rendkívül precíz vágást, jó ajánlólevél a szivarozók számára. A szivarolló kevésbé könnyen kezelhető, mint a szivarvágó. Előnyük azonban, hogy a szivar átmérőjétől függetlenül képesek precíz vágást végrehajtani.

Szivarfúrók és körfúrók

A szivarfúró, más néven körfúró, amely egy lyukat vág a szivar fejbe, és a dohányt a kicsavarásával egyidejűleg eltávolítja, megkímélve a borítólevelet. Ezeken a hagyományos vágókészülékeken kívül egyre több extravagáns vágóeszköz érkezik hozzánk. A legjobb példa erre az úgynevezett "V-Cut" szivarvágó, amellyel "V" vagy egy kettős "V" - azaz kereszt - vágható a szivarfejbe.

Szivarvágók online vásárlása: A HumidorBoltban szivarvágók, szivarfúrók (kerek vágók) és szivarollók széles választékban kaphatók, a kifejezetten olcsó árkategóriától a középkategóriásig. Online Webshopunkban megtalálható, a Colibri, Caseti, St. Dupont, Passatore, Hadson, Achenty! és a Xikar márka is. Ha gyakran használja a kiegészítőket, akkor minőségre van szüksége.

Ha szivar felszerelésről van szó, akkor egyik sem fontosabb egy jó szivarvágónál. Egyedi kialakítású szivarvágóink széles választéka kötelező darab, különösen ha szivarrajongó vagy. Kiváló minőségük rendkívül tartóssá teszi őket, egyedi kialakításuk pedig eleganciát kölcsönöz. Vásároljon akár saját magának vagy ajándékba szeretteinek.

Gyártó: Hadson Cikkszám: M-10980
Króm szivarvágó olló különösen éles pengéi lehetővé teszik az összes szivarformátum tiszta vágását. A praktikus, kis szivar olló nagyon jól illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető. A szivarosok a kiváló vágási minőség miatt kedvelik ezt a precíziós szivarollót. Mérete: 12 cmFekete díszdobozba..
8695Ft 24750Ft
Nettó ár:6846Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09390
Arany színű szivarfúró, amely rendívül  praktikus, mivel bármely méretű szivarformátumhoz használható. A vágási átmérő 7 mm. A szivarfúró gombnyomásra működik - a borotvaéles pengével a szivar végébe mindig tökéletes, tiszta, kerek vágást eredményez. A szivarfúró végén kulcstartó karikával..
3895Ft 8100Ft
Nettó ár:3067Ft
Gyártó: Hadson Cikkszám: M-10979
Dupla rozsdamentes acél pengés Hadson szivarvágó különösen nagy nyílással a nagyobb gyűrűméretekhez. Ez lehetővé teszi a 60-as gyűrűméretű szivarok könnyű vágását. Helyezze a szivarját a vágólyukba, merőlegesen a pengére. Tisztán és pontosan vághatja a szivarját, a vágólyuk 24 mm-es átmérőjű nyíláss..
5495Ft 11250Ft
Nettó ár:4327Ft
Asztali szivarvágó - guillotine, Angelo (31+58-as gyűrűméretű szivarokhoz)
gyors kiszállítás! -46 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-500680
Angelo asztali guillotine szivarvágó készülék. Egypengés guillotine szivarvágó, amely kétféle átmérőjű szivar vágására alkalmas (31-es gyűrűméretű vékonyabb vagy 58-as gyűrűméretű vastagabb szivarokhoz). A kényelmes kezelhetőséget a műgyantából készült fogantyú biztosítja, amely nagyon jól illeszked..
10990Ft 20250Ft
Nettó ár:8654Ft
Caseti Szivarvágó - Ezüst Caseti Szivarvágó - Ezüst
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287020
Rozsdamentes acélból készült, ezüst színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Bársony bélésű díszdobozban küldjük. Ajándékként is ajánljuk...
15990Ft 29250Ft
Nettó ár:12591Ft
Fekete összecsukható szivarhamutartó + szivarvágó + szivarfúró szett Fekete összecsukható szivarhamutartó + szivarvágó + szivarfúró szett
gyors kiszállítás! -44 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-30001
Összecsukható, fekete színű, fa borítású, fém betétes szivar hamutartó, integrált szivarvágóval és szivarfúróval. Mérete: összecsukva: 12 x 12 x 7 cm kihajtva: 24 x 12 x 3,5 cmfém szivarvágó Ø 20mmfém szivarfúró Ø 7mm* A képeken látható szivar csak illusztráció.Mivel a legtöbb szivarnak zárt szivarf..
24990Ft 44550Ft
Nettó ár:19677Ft
Kétujjas szivarvágó - Passatore, szögletes Kétujjas szivarvágó - Passatore, szögletes
Újdonság -42 %
Gyártó: Passatore Cikkszám: E-36069
Szögletes alakú, praktikus Passatore szivarvágó, ezüst színű mintás felülettel. Guillotine elvű, 2 oldalsó fogantyújának köszönhetően nagyon könnyen használható, rozsdamentes acél pengével, max. 23 mm-es átmérőjű (58 gyűrűméretű) szivarok vágására alkalmas. Mérete: 10 x 4,4 x 0,5 cmDíszdobozban..
9395Ft 16155Ft
Nettó ár:7398Ft
Szivar hamutál 4 szivarnak, szögletes, fekete + szivarvágó Szivar hamutál 4 szivarnak, szögletes, fekete + szivarvágó
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-1163
Elegáns, nagy méretű, szögletes, fekete színű fa szivar hamuzó. A szivar hamutál 4 szivarnak elegendő hellyel illetve kivehető fém betéttel rendelkezik, így könnyen tisztítható és ideális kiegészítője ennek a kiváló minőségű szivarhamuzónak. + fém szivarvágóval, amely a szivar hamuzóba állíthat..
21990Ft 40050Ft
Nettó ár:17315Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-02180
Króm szivarvágó olló gumírozott ujjvédővel, különösen éles pengéi lehetővé teszik az összes szivarformátum tiszta vágását. A praktikus, kis szivar olló nagyon jól illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető. A szivarosok a kiváló vágási minőség miatt kedvelik ezt a precíziós szivarollót. Hossza: ..
3695Ft 6444Ft
Nettó ár:2909Ft
AJÁNDÉK szett - Zorr szivarhamutartó + szivarvágó
gyors kiszállítás! Újdonság -30 %
Gyártó: Zorr Cikkszám: E-41757
ZORR szivar hamutartó és szivarvágó készlet. Különleges csillogó króm kivitel, amely varázslatos szépségének nehéz ellenállni.Az AJÁNDÉK szett tartalmaz egy fém, kanál alakú krómozott szivarhamutartót és egy kétujjas szivarvágót.Díszdobozban - kiváló ajándék egy szivarosnak...
14990Ft 21555Ft
Nettó ár:11803Ft
AJÁNDÉK szett - Zorr szivarhamutartó + szivarvágó  - szürke AJÁNDÉK szett - Zorr szivarhamutartó + szivarvágó  - szürke
gyors kiszállítás! Újdonság -30 %
Gyártó: Zorr Cikkszám: E-41756
ZORR szivar hamutartó és szivarvágó készlet. Különleges sötétszürke kivitel, amely varázslatos szépségének nehéz ellenállni.Az AJÁNDÉK szett tartalmaz egy fém, kanál alakú sötétszürke szivarhamutartót és egy kétujjas szivarvágót.Díszdobozban - kiváló ajándék egy szivarosnak...
14990Ft 21555Ft
Nettó ár:11803Ft
Asztali szivarvágó - fiókkal, matt fekete - Angelo Asztali szivarvágó - fiókkal, matt fekete - Angelo
gyors kiszállítás! -35 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-500050
Matt fekete színű asztali szivarvágó fiókkal, amely tiszta guillotine vágást végez akár 51-es gyűrűméretű szivarokon is. Ez a különösen finoman futó mechanizmusnak köszönhetően kis erőkifejtéssel érhető el. Közvetlenül a vágószerkezet alatt található egy mágnesesen rögzített fiók, amelyben a vágási ..
18990Ft 29250Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval
gyors kiszállítás! -32 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281100
Caseti króm szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. A fényes ezüst színű öngyújtó oldalán négyzethálós minta, alján Caseti márkajelzéssel. Mérete: 70 x 35 mm Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék.Mi..
19990Ft 29250Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval, rácsos minta Caseti szivaröngyújtó - króm, kihajtható szivarfúróval, rácsos minta
gyors kiszállítás! -32 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281110
Caseti króm szivaröngyújtó, piezo elven működő, újratölthető, alján kihajtható szivarfúróval. Állítható lángméretű. A fényes ezüst színű öngyújtó oldalán rácsos minta, alján Caseti márkajelzéssel. Bársonnyal bélelt kék színű díszdobozban küldjük - gyönyörű ajándék.Mérete: 70 x 35 mm Mivel a l..
19990Ft 29250Ft
Nettó ár:15740Ft
Caseti szivarvágó - csiszolt króm Caseti szivarvágó - csiszolt króm
gyors kiszállítás! Újdonság -37 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287004
A Caseti Paris csiszolt króm szivarvágója 2 kiváló minőségű, rendkívül éles rozsdamentes acél pengével. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta, 21 mm széles vágást eredményeznek. A Caseti Paris stílusos és innovatív guillotine szivarvágója kl..
16990Ft 26775Ft
Nettó ár:13378Ft
Caseti Szivarvágó - Fekete Caseti Szivarvágó - Fekete
gyors kiszállítás! -38 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287010
Rozsdamentes acélból készült, fekete lakkozott, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Mérete: 68 x 44 x 8 mm Vágószélessége: 21 mm Bársony bélésű díszdobozban küldjük. Ajándékként is ajánljuk.Mivel a legtöbb szivarnak zárt szivarfeje van, a szivar sapkát le kell vágni. ..
17990Ft 29250Ft
Nettó ár:14165Ft
Caseti szivarvágó - karbon Caseti szivarvágó - karbon
gyors kiszállítás! -35 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287060
Kiváló minőségű anyagokat használtak fel ehhez a luxus Caseti-Paris karbon mintás szivarvágóhoz. A két rozsdamentes acélból készült penge egy gombnyomással nyílik. Alkalmas maximum . Vágómérete: 21 mm átmérőjű szivarokhoz (56-os gyűrűméretig) A szivarvágót Caseti logo díszíti. Bársony bélésű dí..
18990Ft 29250Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti Szivarvágó - króm, fekete Caseti Szivarvágó - króm, fekete
gyors kiszállítás! -38 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287030
Rozsdamentes acélból készült, króm/fekete színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Vágómérete: 56-os gyűrűméretig Mérete: 68 x 44 x 8 mm Súlya: 82 gramm Bársony bélésű díszdobozban küldjük - Ajándékként is ajánljuk...
17990Ft 29250Ft
Nettó ár:14165Ft
Caseti szivarvágó - króm/szatén Caseti szivarvágó - króm/szatén
gyors kiszállítás! -35 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287070
Rozsdamentes acélból készült, króm/szatén színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Kiváló minőségű anyagokat használtak fel ehhez a luxus Caseti-Paris szivarvágóhoz. A két rozsdamentes acélból készült penge egy gombnyomással nyílik. Vágómérete: 21 mm átmérőjű szivarokh..
18990Ft 29250Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti Szivarvágó - lakkfekete Caseti Szivarvágó - lakkfekete
gyors kiszállítás! -38 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287040
Rozsdamentes acélból készült, króm/fekete színű, két élű Caseti szivarvágó. A szivarvágót Caseti logo díszíti. Vágómérete: 56-os gyűrűméretig Mérete: 65 x 40 x 65 mm Súlya: 76 gramm Bársony bélésű díszdobozban küldjük - Ajándékként is ajánljuk...
17990Ft 29250Ft
Nettó ár:14165Ft
Caseti szivarvágó - matt ezüst, króm (60-as gyűrűméretig) Caseti szivarvágó - matt ezüst, króm (60-as gyűrűméretig)
gyors kiszállítás! Újdonság -39 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287007
A Caseti Paris matt ezüst, króm szivarvágója 2 kiváló minőségű rendkívül éles rozsdamentes acél pengével rendelkezik. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta vágást végezzenek, és így tökéletessé teszik a szivarozás élvezetét.A Caseti Paris stíluso..
18990Ft 31275Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti szivarvágó - matt fekete, króm (60-as gyűrűméretig) Caseti szivarvágó - matt fekete, króm (60-as gyűrűméretig)
gyors kiszállítás! Újdonság -39 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287005
A Caseti Paris matt fekete, króm szivarvágója 2 kiváló minőségű rendkívül éles rozsdamentes acél pengével rendelkezik. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta vágást végezzenek, és így tökéletessé teszik a szivarozás élvezetét.A Caseti Paris stílus..
18990Ft 31275Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti szivarvágó - matt kék, króm Caseti szivarvágó - matt kék, króm
gyors kiszállítás! Újdonság -37 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287002
A Caseti Paris matt kék színű guillotine szivarvágója 2 kiváló minőségű, rendkívül éles rozsdamentes acél pengével. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta, 21 mm széles vágást eredményeznek. A Caseti Paris stílusos és innovatív szivarvágója k..
16990Ft 26775Ft
Nettó ár:13378Ft
Caseti szivarvágó - matt kék, króm (60-as gyűrűméretig) Caseti szivarvágó - matt kék, króm (60-as gyűrűméretig)
gyors kiszállítás! Újdonság -39 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287006
A Caseti Paris matt kék, króm szivarvágója 2 kiváló minőségű rendkívül éles rozsdamentes acél pengével rendelkezik. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta vágást végezzenek, és így tökéletessé teszik a szivarozás élvezetét.A Caseti Paris stílusos ..
18990Ft 31275Ft
Nettó ár:14953Ft
Caseti szivarvágó - matt titán, króm Caseti szivarvágó - matt titán, króm
gyors kiszállítás! Újdonság -37 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287003
A Caseti Paris matt titán guillotine szivarvágója 2 kiváló minőségű, rendkívül éles rozsdamentes acél pengével. A pengék tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez lehetővé teszi, hogy a pengék nagyon tiszta, 21 mm széles vágást eredményeznek. A Caseti Paris stílusos és innovatív szivarvágója klass..
16990Ft 26775Ft
Nettó ár:13378Ft
Caseti szivarvágó V-cut - fekete matt Caseti szivarvágó V-cut - fekete matt
gyors kiszállítás! -38 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287080
Matt fekete színű Caseti V-Cut rendszerű szivarvágó, rozsdamentes acél pengével. A rugóra szerelt penge a reteszelő óvatos meghúzásával kinyílik. Funkcionális és ergonomikus ez a gyönyörű V-cut rendszerű szivarvágó, és úgy tervezték, hogy biztonságosan illeszkedjen a kéz formájához, és a fogása is..
17990Ft 29250Ft
Nettó ár:14165Ft
Caseti Tours szivaröngyújtó - króm/fekete Caseti Tours szivaröngyújtó - króm/fekete
gyors kiszállítás! -38 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281241
Elegáns szúrólángos Caseti Tours Jet szivaröngyújtó fekete színben, az aljába beépített, kihajtható szivarfúróval. A fém szúrólángos szivaröngyújtó felülete fényes fekete és króm kombinációja. Elején Caseti logóval. A fedél kinyitásakor a gombot megnyomva a szúróláng meggyullad. Az öngyújtó alsó rés..
20990Ft 33750Ft
Nettó ár:16528Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-12204
Töltényhüvely formájú, magasfényű króm szivarfúró, szétcsavarható, Ø 7mm. A szivarfúrót kulcstartóként is használhatjuk.Mivel a legtöbb szivarnak zárt szivarfeje van, a szivar sapkát le kell vágni. Ehhez a szivar vastagságához megfelelő szivarvágók használhatók, amelyek alapvetően a ..
3095Ft 4477Ft
Nettó ár:2437Ft
Szivarfúró - Passatore Duo, ezüst (7-10mm) Szivarfúró - Passatore Duo, ezüst (7-10mm)
gyors kiszállítás! -30 %
Gyártó: Passatore Cikkszám: E-28024
Ez a Passatore DUO szivarfúró lenyűgöző és egyszerű, mégis elegáns, lekerekített forma. A kompakt szivarfúró kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ideális a szivar fúrásához. A Passatore DUO szivarfúró két kerek pengével rendelkezik, különböző átmérővel. A 2 kiváló minőségű és tartós kerek pe..
16990Ft 24300Ft
Nettó ár:13378Ft
Gyártó: Passatore Cikkszám: E-30574
Ezüst színű, króm Passatore szivarfúró, Ø 7 mm, gombnyomásra működik. A szivarfúró végén kulcstartó karikával, kulcstartóként is használhatjuk - így mindig kéznél van. Mérete: 45 mm hosszú x 12 mm átmérőjű Fekete díszdobozban - gyönyörű ajándék egy szivaros számára.Méret: 45 x 12 mmMivel a..
5595Ft 8055Ft
Nettó ár:4406Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-29874
Rozsdamentes acélból készült, kétélű, fekete színű szivarvágó, műanyag bevonattal, egyszerű, kis helyen elfér. Vágási mérete: 20 mmMivel a legtöbb szivarnak zárt szivarfeje van, a szivar sapkát le kell vágni. Ehhez a szivar vastagságához megfelelő szivarvágók használhatók, amelyek alapve..
4095Ft 6277Ft
Nettó ár:3224Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-502020
Krómozott, Angelo szivarvágó olló. Mérete: 12 cmMivel a legtöbb szivarnak zárt szivarfeje van, a szivar sapkát le kell vágni. Ehhez a szivar vastagságához megfelelő szivarvágók használhatók, amelyek alapvetően a guillotine elvén működnek. A szivarvágók sokféle kivitelben lé..
7495Ft 11228Ft
Nettó ár:5902Ft
Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - króm csíkos Caseti Chamonix  szivaröngyújtó - króm csíkos
gyors kiszállítás! -29 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281051
Caseti Chamonix fényes króm színű, szúrólángos szivaröngyújtó, beépített kihajtható szivarvágóval (legfeljebb 50 gyűrűméretig). Kettős működésű gyújtású: nyissa ki a fedelét és a nyomógombbal gyújthatja meg az öngyújtót. Egyedülálló virág alakú szúrólánggal rendelkezik. Állítható lángméretű, újratö..
26990Ft 38250Ft
Nettó ár:21252Ft
Caseti Chamonix szivaröngyújtó - fekete/króm Caseti Chamonix szivaröngyújtó - fekete/króm
gyors kiszállítás! -29 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-281060
Caseti Chamonix fekete és fényes króm színű, szúrólángos szivaröngyújtó, beépített kihajtható szivarvágóval (legfeljebb 50 gyűrűméretig). Kettős működésű gyújtású: nyissa ki a fedelét és a nyomógombbal gyújtja meg az öngyújtót. Egyedülálló virág alakú szúrólánggal rendelkezik. Állítható lángméretű,..
26990Ft 38250Ft
Nettó ár:21252Ft
Caseti szivarvágó - szürke, 3 az 1-ben (60-as gyűrűméretig) Caseti szivarvágó - szürke, 3 az 1-ben (60-as gyűrűméretig)
gyors kiszállítás! Újdonság -24 %
Gyártó: Caseti Cikkszám: A-287100
Sötétszürke színű, Caseti Paris 3 az 1-ben szivarvágó 3-féle vágómechanizmussal: a felső V-cut vágó precíz V-alakú vágást, míg az alsó 2 pengés, guillotine szivarvágó, akár 60-os gyűrűméretű szivarok vágására is alkalmas, valamint egy aljából kihajtható szivarfúró. Nagyon elegáns, stílusos és nem ut..
28990Ft 38250Ft
Nettó ár:22827Ft
Colibri Szivarvágó - fekete Colibri Szivarvágó - fekete
gyors kiszállítás! -21 %
Gyártó: Colibri Cikkszám: E-96627
Fekete színű Colibri szivarvágó, szilikonnal bevont rozsdamentes acélból készült két penge kinyitása az előlapon lévő kis csúszka megnyomásával történik. A kétoldalt kinyitott pengéket egy kézzel összenyomva, pontosan kivághatja a szivart. A Colibri Cut szivarvágó pengéi kiváló minőségű szilikon bev..
20990Ft 26550Ft
Nettó ár:16528Ft
Tételek: 1 - 36 / 63 (2 oldal)