Menu
Kosár

Humidor = Szivartartó doboz

Mi az a Humidor? 

A szivar tökéletes tárolásának elengedhetetlen feltétele a humidor. Akár otthon, akár az irodában, csak egy megoldás létezik a szivar számára: egy humidor. Ebben egy speciális párásító rendszer biztosítja az optimális páratartalmat, hogy a szivarokat a lehető legjobban megvédje a környezeti tényezőktől. A 70 %-os páratartalom megőrzi a szivarok eredeti aromáját, lehetővé téve, hogy évekig optimálisan tárolhatók és elszívhatók legyenek.

Az alábbiakban bővebben megtudhat mindent a humidor működéséről:

Ha csak egy kicsit is érdekli a szivarok fogyasztása, nem kell sok idő, hogy a szivar tárolásával is foglalkozzon. A szivaroknak nagyon speciális hőmérsékletre és nedvességtartalomra van szükségük ahhoz, hogy hosszú távú tárolás esetén frissek maradjanak, és a megfelelő páratartalmat nem fogja tudni tartani párásító készülék nélkül. Ha a szivarkollekciójáról van szó, ezt a praktikus eszközt humidornak hívják, és a szivarok körülbelül egy-két hétnél hosszabb ideig történő tárolásánál elengedhetetlenül szükséges.

Amikor először lép be a szivarozás világába, egy új humidor meglehetősen misztikusnak tűnhet. Szivarjainak megfelelő páratartalom szinten tartása azonban nem kell, hogy bonyolult legyen. Itt van minden, amit tudnia kell a humidor kiválasztásáról és használatáról, hogy biztos lehessen benne, hogy kedvenc szivarjai hosszabb ideig is az ízélmény maximumán maradjanak.


Mi a humidor?

A humidor egy olyan szivar tároló eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen fenntartani egy adott relatív páratartalmat. Ez azért fontos a szivarok esetében, mert a bennük lévő dohánylevelek természetes módon tágulnak és húzódnak össze a körülöttük lévő levegő relatív páratartalmának függvényében. Ha a szivarok túl szárazak, összeszáradnak, és elveszítik jellegzetes ízüket és illatukat. Túl forrón is fognak égni, ami a megfelelő szívást tovább rontja. Ellenben a nagyon magas páratartalom penészesedéshez, további erjedéshez, sőt még dohánybogár-fertőzéshez is vezethet.

A humidor lehet akár kicsi, mint az utazó humidornak szánt doboz, vagy olyan nagy, mint a dohányboltok által használt tároló szivarszekrény. Legyen szó asztali humidorról, szivarszekrényről vagy egy mini humidorszekrényről, mindegyiknek jól záródónak kell lennie a belső hőmérséklet fenntartásához, valamint biztosítani kell egy humidor párásítót és egy higrométert, hogy segítsen fenntartani a megfelelő páratartalmat. Általánosságban elmondható, hogy mind a kis, mind a nagy humidorok hasonló módon működnek, hogy fenntartsák az ideális relatív páratartalmat és hőmérsékletet, hogy nedvesen tartsák a szivarokat.


Hogyan működnek a Humidorok?

Egy jó humidorban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy szivarjait megfelelő körülmények között tartsa. Egy jó minőségű szivar tároló humidor több mint egy egyszerű doboz, számos fontos alkatrészből áll, hogy tökéletes legyen a belső klíma.

A humidor párásító rendszere

A humidor legfontosabb része a párásító rendszer. Ez lehet egyszerű vagy összetett, a humidor méretétől és típusától függően. A párásító nedvességet juttat a humidorba, így a szivarok teltek maradnak és lassabban égnek. A megfelelő páratartalom segít megőrizni az illóolajokat is, amelyek biztosítják a kedvenc szivarjaitól elvárt zamatot és illatot. Általában az a cél, hogy a párásítóban kb. 70 százalékos relatív páratartalmat tartson az optimális tárolási feltételekhez. Ehhez a humidorjának vízforrásra van szüksége.

A nedvességet többféle módon is be lehet vinni a szivar tároló humidor belsejébe, többek között a következőkkel:

- Szivacs: A legegyszerűbb párásító a desztillált vízbe áztatott szivacs. Ez nedvességet bocsát ki a humidorban, ugyanakkor a páratartalom szintjét ezzel az egyszerű nedvesítő eszközzel bonyolult fenntartani. A desztillált víz elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerülje az ásványi anyagok és a penész bejutását a humidorjába.

- Óázis vagy virághab: Ezeket a zöld hab-blokkokat gyakran használják a díszes virágkompozíciókhoz, ezzel biztosítanak a csokornak nedvességet. Rengeteg vizet tartanak meg, és fokozatosan engedik ki, de egyúttal magukba szívják a szivarillatot, és évente egyszer vagy kétszer ki kell cserélni őket. A habosított oázis víz helyett propilénglikollal működik a legjobban, mert automatikusan így fenntartja a 70 százalékos relatív páratartalmat, és nem kell aggódnia a felesleges nedvesség felszabadulása miatt.

- Akrilpolimer-kristály: Ezek a kis méretű gyöngyök úgy vannak kifejlesztve, hogy súlyuk akár 500-szorosát is képesek felvenni a vízből, amelyet aztán a humidor belsejébe engednek, hogy így nedvesen tartsák a szivarokat. Előkezelik őket propilénglikollal, hogy segítsék a víz lassú felszabadulását, de ez a vegyület egy-két év elteltével végül eloszlik és hatástalanná válik. Az akrilpolimer-kristályt desztillált vízzel áztassa be, hogy működésbe léphessen.

- Humidipak (Boveda): Ezek a speciális párásítók egy membránba vannak csomagolva, amely lehetővé teszi a víz felszívódását vagy kibocsátását, hogy a párásítót egy adott relatív páratartalom szinten tartsa. Kiválaszthatja azt a tasakot úgy is, hogy az ideális páratartalmat 70 százalékon - vagy kívánság szerint ennél magasabb vagy alacsonyabb értéken - tartsa. Bár kényelmesek, néhány havonta cserélni kell őket.

- Elektromos párásítók: Az elektromos párásító egy kis készülék, amely nedvességet ad egy nagy igénybevételű humidorhoz. A készülékbe desztillált vizet kell töltenie, a többit pedig a gép végzi el, érzékeli a páratartalom szintjét, és szükség szerint nedvességet ad a levegőhöz.


Higrométer (nedvesség-mérő)

A páratartalom-mérő a humidor másik fontos tartozéka. Ez méri a belső páratartalom szintjét, hogy megtudja, szükség van-e pára hozzáadására vagy a felesleges nedvesség elvonására, hogy a páratartalom csökkenjen. A hygrometer lehet digitális vagy analóg (amely egy jelzett körben vagy félkörben forgó tűhöz hasonlít), és az elektromos páratartalom-szabályozóval ellátott humidorokban a párásító berendezéshez van kötve. Nagyon fontos, hogy rendszeresen - hetente vagy kéthetente egyszer - ellenőrizze a páratartalom-mérőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e a humidorjában.

- Thermo-hygrometer: A szivarokat állandó hőmérsékleten kell tartani, hogy a legjobb minőségben megőrizzék eredeti állapotukat. Ennek a legtöbb esetben körülbelül 21 foknak kell lennie, bár a friss szivarokat akár 20 fokos hőmérsékleten is tarthatja, vagy akár 22 fokos hőmérsékleten is. A hőmérséklet-szabályozóval nem rendelkező humidorok esetében egy egyszerű hőmérő még mindig értékes visszajelzést ad a belső körülményekről. A hőmérséklet figyelése például lehetővé teszi, hogy tudja, mikor kell a humidort hűvösebb helyre vinni, hogy elkerülje a túl meleg viszonyokat. A tartósan magas hőmérséklet lehetővé teheti a szivarbogár peték kikelését, és a humidorban egy lárvákból álló, vonagló kupacot eredményezhet. Ha egyenletes hőmérsékletet tart, az segít a páratartalom egyenletes szinten tartásában is - ez pedig könnyebb szivarok problémamentes tárolását jelenti.


Humidor anyaga: a spanyol cédrusfa

A spanyol cédrusfa használata alapvető választás a humidor belső kialakításához. Egyes humidorok falai spanyol cédrusból vannak készítve, míg mások spanyol cédrusfát használnak a polcokhoz és/vagy a belső fiókok készítéséhez. A spanyol cédrusból készült humidorok a spanyol cédrusból készült szekrényekhez hasonlóan taszítják a rovarokat, és megóvják a tartalmukat a tönkremeneteltől. Ez a faanyag segít csökkenteni a dohánybogár-fertőzés lehetőségét, és csökkenti a baktériumok és a penészgombák szaporodását is. A spanyol cédrusnak emellett nedvszívó tulajdonsága is van, amely lehetővé teszi, hogy felszívja és leadja a vizet, így segít a humidor belsejének kiegyenlített nedvességtartalmát megőrizni.Ezekkel a tulajdonságokkal nem csoda, hogy a spanyol cédrus évszázadok óta a humidorok választott faanyaga. Ha szivarjait a csomagolásuk nélkül tárolja, akkor a szivarok magukba szívják a cédrus illatát és ízét - ez egy további aromaréteg, amelyet sokan nagyon kívánatosnak találnak.


Miért van szüksége humidorra?


A dohány meleg, párás éghajlaton fejlődik a legjobban, és a szivarok érleléséhez is állandó hőre és megfelelő mennyiségű páratartalomra van szükség, hogy a levelek lassan száradjanak, anélkül, hogy rothadnának. A legjobb szivarokat Kuba és más karibi országok párás szigetein készítik.

Mi a lényeg? A szivarok párás környezetben születnek és nőnek fel, és így is kell tartani őket, hogy meghosszabbítsuk élettartamukat és megőrizzük finom aromájukat. A következőkben bemutatjuk, mit tesz a humidor a szivarokért:

Védi az illóolajokat

A szivar egyedi ízét és aromáját a dohánylevelekben található illóolajok és egyéb oldható vegyületek adják. Ezeket a napfény, a hő vagy a hideg könnyen károsítja. A humidor gondoskodik az állandó hőmérsékletű, sötét helyről, hogy a szivarok a lehető legjobb állapotban maradhassanak.

Fenntartja a megfelelő hőmérsékletet

Amikor a szivarok kiszáradnak, a levelek forrón és gyorsan égnek, amikor meggyújtja azt. Ez fanyar, kellemetlen füstöt eredményez. Ha a szivarok túl nedvesek, egyenetlenül égnek, sőt, a kitágult leveleknek köszönhetően, amelyek megnehezítik a levegő átszívását, nehéz lehet egyáltalán elszívni őket.

Megakadályozza a rovarok okozta károkat

A dohánybogár lárvák túlélhetik a pácolást és még az intenzív füstölést is, és mindaddig nyugalomban lapulnak a szivarok belsejében, amíg a páratartalom és a hőmérséklet meg nem emelkedik, és ki nem kelnek. Egy fertőzés elpusztíthatja az egész szivarkollekciót, de a humidor segítségével a páratartalom elég alacsony marad ahhoz, hogy a dohánybogarak életciklusa beinduljon.

Javítja az aromát az érlelés során

A finom szivarok legalább egy évig tartó tárolása javíthatja az aromájukat, amely az érlelés során finom változásokon megy keresztül. Az aromás spanyol cédrusból készült humidor hosszú távon védi a szivarokat, és saját ízvilágot kölcsönöz a szivarosok által keresett összetett, zamatos élményhez.


A HumidorBolt szivar "felszerelés" teljes választékát kínálja méghozzá elképesztő áron. Itt talál szivarjaihoz kedvére szivarvágót, szivartokot, öngyújtót, hamutartót valamint kiegészítő párásítót és szivar gázt is.  HumidorBolt oldalán minőséget vesz és spórol!

Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Bambusz, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Bambusz, Achenty!
Ingyenes szállítás! -63 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09417
Barna színű, bambusz-dizájn, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 30,2 x 19,7 x 7,5 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 72600Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Makassar, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Makassar, Achenty!
Ingyenes szállítás! -63 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09416
Sötétbarna színű, lakkozott cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 30,2x19,7x7,5cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 72600Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivartartó doboz, párásító és külső hygrometer - bordó Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivartartó doboz, párásító és külső hygrometer - bordó
Ingyenes szállítás! -55 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920040
Bordó színű, matt cédrusfa szivardoboz fekete szegéllyel, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Szivacsos párásítóval és külső hygrométerrel küldjük. Külső méret: 230mm x 192mm x 83 mm Belső méret: 190mm x 152mm x 63 mm..
16990Ft 37400Ft
Nettó ár:13378Ft
Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - dió-dekor, Achenty! Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - dió-dekor, Achenty!
Ingyenes szállítás! -53 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09454
Barna színű, dió-dekor, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 26 x 22 x 10 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 56980Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 50 szál szivar részére, Cigarman mintás, lakkozott szivartartó doboz, kulccsal zárható, párásító és belső hygrometer - Angelo Humidor 50 szál szivar részére, Cigarman mintás, lakkozott szivartartó doboz, kulccsal zárható, párásító és belső hygrometer - Angelo
Ingyenes szállítás! -52 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920230
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 50 szivar tárolására alkalmas, Cigarman mintás, lakkozott Angelo szivartartó humidor, cédrusfából, szivacsos párásítóval és belső hygrométerrel. Kulccsal zárható. Külső méret: 300mm x 240mm x 130mm Belső méret: 275mm x 215mm x 90mm..
37990Ft 79200Ft
Nettó ár:29913Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, zárható üveg ajtós, 4 fiókkal - fekete, Angelo Humidor szekrény 80 szivar részére, zárható üveg ajtós, 4 fiókkal - fekete, Angelo
Ingyenes szállítás! -58 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920008
Kiváló minőségű, fekete színű, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas szivar tároló szekrény, üveg ajtóval, 4 fiókkal, 4 db akrylpolimer kristályos párásítóval (mérete: 170 x 70 x 20 mm)  és analóg higrométerrel.A szivartartó szekrény ajtaja külcc..
36990Ft 87560Ft
Nettó ár:29126Ft
Achenty! Gasztro humidor 80 szál szivar részére, akrill tetővel, spanyol cédrusfa szivartartó doboz, párásító és hygrométer - Carbon Achenty! Gasztro humidor 80 szál szivar részére, akrill tetővel, spanyol cédrusfa szivartartó doboz, párásító és hygrométer - Carbon
Ingyenes szállítás! Újdonság -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29107
Exkluzív megjelenés gasztro szivar tároló átlátszó akriltetővel, elegáns, fényes, fekete karbon bevonattal, amely kb. 80 szivar tárolására alkalmas (mérettől függően).  A nagy méretű szivar tároló humidor spanyol cédrusfából készült, ami kedvezően hat a szivarok ízvilágára. A gasztro humidor fe..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Antik Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, DUAL párásítóval, hygrométerrel Antik Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, DUAL párásítóval, hygrométerrel
Ingyenes szállítás! -44 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920620
Barna színű, dekoratív, antik stílusú humidor karibi hangulattal, amely kb. 50 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. Anyaga: spanyol cédrus A párásítás tetszőleges: Mind szivacsos, mind kristályos párásítóval (kinek melyik passzol jobban), valamint hajszálhygrométerrel küldjük. Kü..
34990Ft 62700Ft
Nettó ár:27551Ft
Exkluzív-Luxus humidor 50 szál szivar részére, spanyol cédrusfa, párásítóval és hygrometerrel - dióbarna, Achenty! Exkluzív-Luxus humidor 50 szál szivar részére, spanyol cédrusfa, párásítóval és hygrometerrel - dióbarna, Achenty!
Ingyenes szállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09492
Sötétbarna, diófa hatású spanyol cédrusfa humidor 50 szivar tárolására. A rácsos belső kialakítása miatt a levegő jobban tud a szivar dobozban cirkulálni, így a szivarok nedvességtartalma alulról is egyenletesebb lesz. A humidor alja filccel van borítva, ami megvédi a bútorokat karcolódástól. Krómoz..
37990Ft 65560Ft
Nettó ár:29913Ft
Gasztro humidor 80 szál szivarnak, üvegtetős szivartartó doboz, cédrusfa belső, párásító és hygrométer - bruyere Gasztro humidor 80 szál szivarnak, üvegtetős szivartartó doboz, cédrusfa belső, párásító és hygrométer - bruyere
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-13300
Bruyere mintás szivar tartó doboz, amely kb. 70-80 szivar tárolására alkalmas, üvegtetős gasztro humidor. Két szintes, alsó részében beépített nagyméretű akrylpolymer kristályos párásítóval + cédrusfa szivar tároló tálcával. A humidor kulccsal zárható. Szivacsos párásítóval (80x50x25mm) küldjük. ..
62990Ft 109989Ft
Nettó ár:49598Ft
Gasztrohumidor 100 szál szivar részére, üveges szivar doboz, cédrusfa, külső hygrométerrel és párásítóval - fekete, Angelo Gasztrohumidor 100 szál szivar részére, üveges szivar doboz, cédrusfa, külső hygrométerrel és párásítóval - fekete, Angelo
Ingyenes szállítás! -49 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920140
Fekete színű, üvegtetős szivar tartó doboz, amely kb. 100 szivar tárolására alkalmas. Két szintes Angelo szivar tartó humidor, az elején üveg betéttel, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. A teteje kulccsal zárható, az oldalán ezüst színű fogantyúval. Szivacsos párásítóval és külső hygrométerrel..
36990Ft 72600Ft
Nettó ár:29126Ft
Humidor 100 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, ívelt üvegtetős, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty Humidor 100 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, ívelt üvegtetős, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-1365
Matt cseresznye színű, dekoratív, ívelt üvegtetejű kétszintes gasztrohumidor, amely kb. 100 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. A humidor tartalmaz egy kivehető spanyol cédrusfából készült tálcát, amely a 2 db léccel három részre elválasztható, valamint az alsó szinten is van egy elválas..
71990Ft 127160Ft
Nettó ár:56685Ft
Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - barna, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - barna, Achenty!
Ingyenes szállítás! -50 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09470
Barna színű, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 26 x 18 x 6 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
19990Ft 39600Ft
Nettó ár:15740Ft
Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel, barna-fekete + AJÁNDÉK szett Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel, barna-fekete + AJÁNDÉK szett
Ingyenes szállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29020
Szivar tartó doboz, amely kb. 25-30 szivar tárolására alkalmas. Matt, sötétbarna-fekete csíkos, üvegtetős szivartartó humidor, cédrusfa belsővel, + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz: - egy fém szivarvágót - egy kerek szivar hamuzót. Beépített külső digitális hygrométerrel és fém akrilpolymer..
68990Ft 118877Ft
Nettó ár:54323Ft
Humidor 30 szivar részére, MATT fekete színű szivar tároló doboz, belső hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett! Humidor 30 szivar részére, MATT fekete színű szivar tároló doboz, belső hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett!
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29001
Matt fekete színű szivar tartó doboz cédrusfa belsővel, amely kb. 25-30 szivar tárolására alkalmas. + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz egy fém kétujjas szivarvágót és egy fémbetétes fekete ovális szivar hamuzót. Kristályos párásítóval és belső beépíthető hygrométerrel küldjük. Külső méret: 2..
43990Ft 76659Ft
Nettó ár:34638Ft
Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, fekete színű műbőr borítású, hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett! Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, fekete színű műbőr borítású, hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett!
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29022
Fekete színű műbőr borítású szivar tartó tartó, spanyol cédrusfa humidor, kb. 30 szál szivar tárolására. + AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz: 1 fém kétujjas szivarvágót 1 fémbetétes ovális szivar hamuzót - fekete színű műbőr borítással Akrylpolimer kristályos párásítóval és belső beépíthető hygrom..
41990Ft 73104Ft
Nettó ár:33063Ft
Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa, párásító, hygrométer - világosbarna bruyere + AJÁNDÉK szett! - Angelo Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa, párásító, hygrométer - világosbarna bruyere + AJÁNDÉK szett! - Angelo
Ingyenes szállítás! Újdonság -49 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920600
Modern, kézzel készített, dekoratív, világosbarna spanyol cédrusfa szivartartó doboz, kb. 25-30 szivar részére (formátumtól függően) elegendő hellyel. +  AJÁNDÉK szett - amely tartalma: egy világosbarna színű hamutartót és egy rozsdamentes acélból készült szivarvágó.A világos színű gyökérm..
25990Ft 50600Ft
Nettó ár:20465Ft
Humidor 40 szivar részére, barna színű, spanyol cédrusfa szivardoboz, ezüst dekorációval Humidor 40 szivar részére, barna színű, spanyol cédrusfa szivardoboz, ezüst dekorációval
Ingyenes szállítás! -46 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09418
40 szál szivar tárolására alkalmas, barna színű, spanyol cédrusfa humidor, párásítóval és belső hygrométerrel. A barna-csíkozott dizájnú, jellegzetes kialakítású, egyedi megjelenésű humidor magasfényű felülettel rendelkezik. A tetejét és az elülső oldalt lenyűgöző szálcsiszolt rozsdamentes acél..
25990Ft 48400Ft
Nettó ár:20465Ft
Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - szürke,fémvázas, Angelo Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - szürke,fémvázas, Angelo
Ingyenes szállítás! Újdonság -49 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920052
Masszív, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz szürke színben, fekete alumínium kerettel, kb. 40 szál szivar tárolására alkalmas. Külseje fényezett, a sarkai pedig fémvázasak. Kiváló kidolgozásával nyűgöz le, minőségi homogén konstrukcióval és bevált, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Mérete ..
27990Ft 55000Ft
Nettó ár:22039Ft
Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - barna, Angelo Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - barna, Angelo
Ingyenes szállítás! -41 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920550
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 50 szivar tárolására alkalmas. Barna színű szivar tartó Angelo humidor, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. Kristályos párásítóval és hygrométerrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 110mm Belső méret: 235mm x 195mm x 70mm..
17990Ft 30360Ft
Nettó ár:14165Ft
Humidor 80 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty Humidor 80 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty
Ingyenes szállítás! -45 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-1363
Matt cseresznye színű, dekoratív, fiókokkal díszített kétszintes humidor, amely kb. 80 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. A szivar tároló doboz eleje arany színű fiók-gombok díszítik, amelyek közül csak az alsó két gomb mögött van egy kihúzható fiók. Az alsó kihúzható fiókban ..
84990Ft 153560Ft
Nettó ár:66921Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, 4 fiókkal, külső higrométer, üveg ajtós - Makassar, Achenty Humidor szekrény 80 szivar részére, 4 fiókkal, külső higrométer, üveg ajtós - Makassar, Achenty
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29201
Barna színű, csíkos, lakkozott, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas szivar tartó szekrény, üveg ajtóval, 4 spanyol cédrusfa fiókkal, 4 db hosszúkás akrylpolimer kristályos párásítóval és külső higrométerrel. A szivartartó szekrény ajtó mágnes..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, barna színű, 4 fókkal, külső hygrometer, üveg ajtó - Angelo Humidor szekrény 80 szivar részére, barna színű, 4 fókkal, külső hygrometer, üveg ajtó - Angelo
Ingyenes szállítás! -44 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920680
Barna színű humidor szekrény, cédrusfából. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas szivar tartó szekrény, üveg ajtóval, 4 barna színű fiókkal, 1 db nagyméretű (mérete: 170 x 70 x 20 mm) akrylpolimer kristályos párásítóval és külső higrométerrel. A szivartartó szekrény ajtó mágneszáras. Külső méret..
61990Ft 110000Ft
Nettó ár:48811Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - TIKKfa, Achenty! Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - TIKKfa, Achenty!
Ingyenes szállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29200
Sötétbarna színű, tikkfa-hatású, lakkozott, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. A humidor szekrény 60-80 szál szivar tárolására alkalmas. A üveg ajtós humidor tartalmaz 4 spanyol cédrusfa fiókot.4 db hosszúkás akrylpolimer kristályos párásítóval és külső higrométerrel van felszerelve.A ..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Makassar Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Achenty! Makassar Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Achenty!
Ingyenes szállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29101
Világosbarna színű, Makassar, lakkozott spanyol cédrusfa, szivar tartó doboz, amely kb. 35-40 szivar tárolására alkalmas. A humidor kulccsal zárható. Akrylpolimer kristályos párásítóval, belső beépíthető hygrometerrel és 1db elválasztó léccet tartalmaz. Külső méret: 290 x 220 x 90 mm..
45990Ft 78881Ft
Nettó ár:36213Ft
Utazó humidor  - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr borítású (20x13,5x7,5cm) Utazó humidor  - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr borítású (20x13,5x7,5cm)
Ingyenes szállítás! -44 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920003
Fekete bőr borítású szivar tartó doboz, amely 4 szál szivar tárolására alkalmas, cédrusfa belsővel. Utazáshoz ajánljuk. Külső méret: 200 x 135 x 75 mm..
30990Ft 55000Ft
Nettó ár:24402Ft
Utazó humidor - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr (28x24cm) Utazó humidor - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr (28x24cm)
Ingyenes szállítás! -41 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-22722
Elegáns, fekete színű, valódi bőr borítású, gyönyörű, dekoratív utazóhumidor, amelyben a szivarok biztonságos rögzítéséről külön szalag gondoskodik. 4 szál szivar számára elegendő hellyel, spanyol cédrusfa belsővel + 2 praktikus rekesz a szivarvágóhoz és öngyújtóhoz. A piros színű varrással ellátott..
30990Ft 52360Ft
Nettó ár:24402Ft
Humidor 10 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz párásítóval, hygrométerrel - barna, Angelo + Ajándék SZETT! Humidor 10 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz párásítóval, hygrométerrel - barna, Angelo + Ajándék SZETT!
Ingyenes szállítás! Kedvelt -35 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920750
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 5-10 szivar tárolására alkalmas, barna színű lakozott humidor, cédrusfa belsővel. + kis fiókban AJÁNDÉK szivarkellék szett: 1 szivarvágó 1 szivarfúró 1 szivar hamutartó Szivacsos párásítóval és beépített hygrométerrel. Külső méret: 210mm x 140mm x 90mm B..
35990Ft 55000Ft
Nettó ár:28339Ft
Humidor 30 szál szivar részére, Carbon borítású, spanyol cédrusfa szivar doboz, üvegtetős, párásítóval, hygrométerrel - Angelo Humidor 30 szál szivar részére, Carbon borítású, spanyol cédrusfa szivar doboz, üvegtetős, párásítóval, hygrométerrel - Angelo
Ingyenes szállítás! Újdonság -36 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920033
Carbon bevonatú spanyol cédrusfa szivartartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Az üvegtetővel ellátott szivar tároló humidor külső hygrométert és süllyesztett ezüst színű zsanérokat tartalmaz.Akrylpolimer kristályos párásítóval és külső hygrométerrel küldjük.Külső méretek: 260 x 220 x ..
16990Ft 26400Ft
Nettó ár:13378Ft
Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - bordó, Angelo Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - bordó, Angelo
Ingyenes szállítás! Kedvelt -39 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920030
Bordó színű, üvegtetős szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Angelo szivar tartó humidor, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. Akrylpolimer párásítóval és hygrométerrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 70mm Belső méret: 235mm x 195mm x 40mm..
15990Ft 26356Ft
Nettó ár:12591Ft
Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - fekete, Angelo Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - fekete, Angelo
Ingyenes szállítás! -39 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920430
Fekete színű, üvegtetős szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Angelo szivar tartó humidor, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. Akrylpolimer párásítóval és hygrométerrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 70mm Belső méret: 235mm x 195mm x 40mm..
15990Ft 26180Ft
Nettó ár:12591Ft
Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, külső hygrométerrel - gyökérmintás, barna színű, Angelo Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, külső hygrométerrel - gyökérmintás, barna színű, Angelo
Ingyenes szállítás! Kedvelt -31 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920170
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Barna színű, gyökérmintás cédrusfa szivartartó humidor. Akrylpolimer kristályt tartalmazó párásítóval és beépített külső hajszál-hygrometerrrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 70mm Belső méret: 235mm x 200mm x 40mm..
17990Ft 26180Ft
Nettó ár:14165Ft
Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős, barna-fekete csíkos cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel  + AJÁNDÉK szett Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős, barna-fekete csíkos cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel  + AJÁNDÉK szett
Ingyenes szállítás! -39 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-2441
Exkluzív barna-fekete csíkos szivar tartó doboz kb. 30 szivar tárolására alkalmas (a szivargyűrű méretétől függően). A spanyol cédrusfa szivar tartó doboz üvegtetővel van ellátva. A humidor alja filccel van borítva, ami megvédi a bútorokat karcolódástól.+ AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz:- egy m..
39990Ft 65560Ft
Nettó ár:31488Ft
Humidor 30 szivar részére, cédrusfa szivartartó doboz, szivar-díszítéssel - Achenty! Humidor 30 szivar részére, cédrusfa szivartartó doboz, szivar-díszítéssel - Achenty!
Ingyenes szállítás! -38 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09414
Sötétbarna színű, magas fényű cédrusfa szivar tartó doboz szivar dekorral a tetején. Kb. 30 szivar tárolására alkalmas. A humidor 1 db elválasztó lécet tartalmaz.A humidor analóg higrométerrel (átmérője = 4,5 cm) van felszerelve, amely mágnessel rögzíthető, valamint szivacsos párásítóval, (hoss..
26990Ft 43780Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - barna, Antik Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - barna, Antik
Ingyenes szállítás! -32 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09471
Antik-hatású, barna színű szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas, spanyol cédrusfa belsővel. Akrilpolimer kristályos párásítóval és beépített hygrométerrel küldjük. Külső méret: 240mm x 180mm x 95 mm ..
23990Ft 35200Ft
Nettó ár:18890Ft
Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, külső hygrométerrel - vöröses barna, Angelo Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásítóval, külső hygrométerrel - vöröses barna, Angelo
Ingyenes szállítás! -34 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920410
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Vöröses barna színű szivar tartó Angelo humidor, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. Kristályos párásítóval és beépített hygrométerrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 110mm Belső méret: 230mm x 190mm x 80mm..
19990Ft 30360Ft
Nettó ár:15740Ft
Tételek: 1 - 36 / 59 (2 oldal)