Menu
Kosár

Blog RSS Feed

08 Mar Humidor használata - a szivar tárolásának megfelelő módja
0 80
A szivaros elsődleges szempontja a szivarok megfelelő tárolása. Ha nem szeretné, hogy a sok finom szivarja rossz tárolás miatt tönkremenjen, elveszítse frissességét és ízét - mindenképp humidorban tárolja. Nem megfeleő tárolással a szivar kiszáradhat, kézbe vételkor töredezik, meggyújtva száraz "kap..
05 Mar Szivaros ajándékok
0 76
Ha tanácstalan, hogy milyen ajándékot vegyen szivaros barátjának vagy kedvesének, de Ön nem szivarozik, viszont szeretne megbizonyosodni arról, hogy az ajándéka tökéletes, íme néhány javaslat.Az első ötlet egy olyan szivaros kezdő-szett, amelyben van humidor, szivarvágó, szivarhamutartó és még sziva..
26 Feb 6 szivarkellék, amire egy kezdőnek szüksége van
0 105
Sok szivarkellék kapható, amik segítségével élmény lesz a szivarozás és fontosak egy kezdő szivaros számára. Ilyenek például a humidor, szivarvágó, szivartok, öngyújtó, hamutartó és párásító. Ezek közül némelyik nélkülözhetetlen, nemkülönben szép ajándékot is jelenthetnek önmagunknak vagy szerettein..
26 Feb Kubai szivar
0 114
Kubában készülnek a világon a legjobb szivarok. Mindegyik prémium minőségű anyagokból készül nagy gondossággal és odafigyeléssel. Annak érdekében, hogy minden kubai szivar a legjobb minőségű legyen, és megőrizze az ország hírnevét mint a legjobb szivarok gyártójaként, a kubai szivaripar szigorú korm..
15 Jan Egy kis szivar tipológia
0 110
Újra és újra megtörténnek a kísérletek a szivarozás pszichológiai megkerülésére, ha nem is pszichológiailag behatolni abba. Úgy tűnik, a szivarozók egyes tipusai egyre több rejtélyt adnak az emberiség többi részének, amit az emberek megpróbálnak megfejteni.Mindenekelőtt az előnyben részesített formá..
15 Jan Először mindig el kell szívni egy szivart..
0 111
Először mindig el kell szívni egy szivart.., mielőtt felforgatod a világot. Otto Eduard Leopold, Bismarck hercegeA társaságban elszívott szivar élénkíti a beszélgetést és elmélyíti a vitát. De egy szivar is lehetővé teszi, hogy élvezze a magányt. A füstfelhőben ködbe burkolózó szivaros a gondolataib..
15 Jan Szivarozás és álmodozás
admin 0 103
A „Szívj egy szivart és álmodozz” kétségkívül furcsa cím egy szivarról szóló blogbejegyzéshez. De ma már kevésbé magáról a szivarról van szó. Ez csak egy kis kiegészítés egy olyan témához, amely mindannyiunkat foglalkoztat.Ez a stresszről, a túlterheltségről, a szórakozottságról, a kreativitásról és..
21 Dec Kezdőnek szivar választás
admin 0 663
Szivar kiválasztása kezdőknek - Ha nem biztos benne, hogy melyik szivart válassza, és még csak most kezdi a szivarozást, fontos, hogy megismerkedjen a különböző típusú szivarokkal, amelyekkel valószínűleg találkozni fog.A szivarok szokásos típusai (formái és méretei):- Parejos- Korona- Petit Corona-..
21 Dec Szivarvágó típusok
admin 0 207
A piacon rengeteg gyártó állítja, hogy a legjobb szivarvágóval rendelkezik... Ráadásul sokféle típus létezik, amelyek egy kicsit másképp működnek, mint a korábbiak, egy modernebb technológiával. A leghíresebb és a hagyományos szivarvágó a guillotine- elven működő szivarvágók. Lehetnek dupla vagy egy..
20 Dec Milyen párásítási módszert érdemes?
0 353
Kedves HumidorBolt,Tavaly decemberben vásároltam Önöktől egy Angelo Digitális Hygrométert, amit több tesztnek hangolásnak alávetettem ez alapján rendre az derült ki, hogy pontatlanul mér (képeket csatoltam). Jelenleg már akkora az eltérés, hogy nem is tudok utána állítani (limitált).Nem tudom, hogy ..
20 Dec Akril Polimer párásító első üzembe helyezés és karbantartás
admin 0 166
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni egy akril polimeres parasító beüzemeléséhez. Ajándékba adnám de szeretném ha már tökéletes lenne. Mivel teljesen járatlan vagyok ebben a témában és sehol nem találtam igazi leírást a használatához ezért nem tudom beüzemelni , elrontani meg nem akarom. Köszönöm e..
20 Dec Külföldről mennyi szivar dohány hozható legálisan be?
admin 0 356
Ha az EU-n kivülre megy az ismerős és repülővel, akkor 250g-ot hozhat dohányból. Ha nem repülővel megy, akkor viszont csak 50g az amit behozhat.Pl:USA-ból jön és repülővel érkezik akkor 250gSzerbiából jön kocsival akkor 50gDe fontos!Ennyit is csak akkor, ha nincsen nála sem cigaretta, sem szivar.Lég..
Tételek: 1 - 12 / 23 (2 oldal)