Menu
Kosár

Szivartok

A modern szivaros, akinek a szivarozás igazi szenvedélye, ma már számos kiegészítővel egészíti ki kedvenc dohányát. Ezek közé tartoznak a különböző vágóeszközök a szivarvégek levágásához, a tárolásra alkalmas humidor doboz és a széles színválasztékban kapható speciális szivar öngyújtók. De a szivartok is nélkülözhetetlen társává vált a szivar szerelmeseinek a rövidebb vagy hosszabb utazásokon vagy akár a nappalijukban történő dohányzáshoz. Az ilyen szivar tokok általában 1-2 szivar számára kínálnak helyet a szivarozóknak. Vannak azonban olyan kivitelek is, amelyekben három vagy még több szivar is elfér. Ezek a tokok természetesen ideálisak ahhoz, hogy mindig legyen egy kis utánpótlás a poggyászban.

A szivarok a tokban kiválóan védve vannak a külső környezeti hatásoktól. Anyaga általában bőr vagy fém. Ez elegánsabbá és divatosabbá teszi a szivar tokot. A merev bőrből készült tokok tényleges védelemként működnek, és lehetővé teszik, hogy a szivartok sértetlenül szállítsa a szivarokat. A spanyol cédrusfából vagy fémből készült szivartokok szintén előnyöket kínálnak, amelyeket részletesebben is kifejtünk.

Függetlenség másoktól - a tökéletes szivar tok

Egy igazi szivaros soha nem mond le kedvenc szivarjáról. Ez azt is jelenti, hogy nem szokott ismeretlen szivarokat szívni, vagy akár cigarettára váltani. Az ilyen kényszerhelyzetek elkerülése érdekében a szivarosok szivartokot használnak. Ez lehetőséget kínál számukra, hogy különleges alkalmakkor, vagy például partikon, kirándulásokon bármikor megkoronázhassák a pillanatot személyes élvezetükkel. A szivartok is remekül illeszkedhet bármilyen ruházattal, mivel nem feltűnő, és a legtöbb zsebben elfér. Így egy szivartok ideális arra, hogy egy öltöny belső zsebébe kerüljön, vagy eltűnhessen egy hölgy retiküljében. A szivar tok aztán ugyanolyan gyorsan újra előkerül a megfelelő pillanatban.

Fontos, hogy a szivartok megfeleljen a szivar formátumának!

A másik ok, amiért a szivartokok népszerűek a szivarozók körében, a már említett sokoldalúság. A kedvelt formátumtól függően azután a szivartokról is dönteni kell. Külön szivartokok vannak a népszerű formátumokhoz, mint például a Corona vagy a Robusto szivarokhoz. Ezek is pontosan megfelelnek az adott méretnek, így a kedvenc szivar megkaphatja a neki szükséges helyigényt. Az olyan nagy márkák, mint a Cohiba vagy a Romeo y Julieta, a szivarjaikhoz és a céges arculatukhoz illeszkedő szivartokokat is forgalomba hoznak. Ez a pontos illeszkedés biztosítja azt is, hogy a szivar szállítás közben teljesen stabilan heverjen, és ne szenvedjen külső sérüléseket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak egyféle formátummal töltheti meg a szivartokot. Épp ellenkezőleg: kisebb formátumú szivarokat is be lehet tenni a tokba. A méretektől függően akár több szivar is szállítható. Alkalmanként hosszabb szivarok is elférnek a szivartokban. A legtöbb ilyen tok úgy van kialakítva, hogy két független tok egymásba csúsztatható. Ilyen esetben még egy kicsit hosszabb szivar sem jelent nagy különbséget. A szivar tokkal a szivarosok ezért a stílus megválasztásában is rugalmasabban mozoghatnak. A szivartok egy fontos szivaros tartozék, amelynek a szivarozókat minden utazásuk alkalmával el kell kísérnie, hogy bármikor élvezhessenek egy jó szivart.

Szivartokok nagy választékban - de melyik anyag a leginkább megfelelő?

Elvileg két tényező játszik szerepet a szivartok anyagának kiválasztásában. Egyrészt az alkalom és a fogyasztási szokások, másrészt a személyes ízlés. Ha például a szivartokot egy színházi estén, a golfpályán vagy egy üzleti vacsorán használják, akkor nemes anyagok, például karbon, különleges minőségű valódi bőr alkalmasak. Mindennapi használat esetén a cserzett bőrből készült szivartok előnyben van a műbőrrel szemben a tartósság tekintetében, míg a kiváló minőségű karbon, fém vagy rozsdamentes acél szivartokok biztosítják a leghosszabb ideig tartó, sérülésmentes élvezetet.

És ha a szivar tok legyen egyszerűen olcsó egy kezdő számára, a króm, a műbőr és az alumínium jó megoldás. A második szempont: személyes ízlés: Ön már pontosan tudja, hogy mit szeret igazán, mit szerethetnek mások, és mit nem érdemes szeretni. Mert egyetlen tapasztalt szivarozó sem nyúlna alumínium tokért. Inkább a nedvességet visszatartó valódi bőr szivar tokok vagy a modern karbon modellek az ízléses és esztétikailag értékelendő választás.

Vásároljon szivar tokokat a HumidorBoltnál - széles választék kezdőknek és profi szivarozóknak

A szivaros tokok elegáns kialakításának lehetőségei sokfélék és változatosak. A kezdők számára egyszerű, funkcionális szivar tokok állnak rendelkezésre, mint például az kedvező árú egyszerűbb bőr modellek vagy a még kedvezőbb árú króm szivartokok. Az igazi rajongók nem nélkülözhetik az olyan exkluzív szivar tokokat, mint a Martin Wess bőr változatait.  A 21. század igazi szivarrajongói pedig nem mehetnek el az ultramodern Magic Szivartok Carbon szivar tok mellett.

Szivartok utazásunk során biztosítja szivarunk számára a tökéletes frissesség megőrzését, akár több napon keresztül is. Mindez a természetes anyagok és az aprólékos kézi munka kombinációja. Több jó szivartok is szükséges akár tapasztalt rajongó vagy, akár csak most kezded felfedezni a jó élet örömeit. 

A kínálatunkban található szivar tokok nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. Akár a klasszikus megjelenést kedveli, akár a modern dizájnt választja, nálunk megtalálja a tökéletes tokot, amely kiemeli személyes stílusát. Különböző méretű és kapacitású, egy vagy több szivar számára is kínálunk tokokat, így igényei szerint választhat.

Gyártó: Hadson Cikkszám: M-10945
Mintás króm aromazáró Hadson szivartok 1 szál szivar részére, Lonsdale és Churchill méretű szivarokhoz. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük.Díszdobozban küldjük - Ajándékként is ajánljuk.Méret: Hossza: 18 cmÁtmérő: 2,2 cm..
6595Ft 13500Ft
Nettó ár:5193Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-54584
Fekete színű bőrből készült szivartok, 2 szál szivar tárolására alkalmas. A szivartok teteje kihajtható, mágneszáras. Mérete: 180 x 47 x 33 mm Belső mérete: 160 x 40 x 25 mm..
3795Ft 6727Ft
Nettó ár:2988Ft
Szivartok - 1 szivar részére, Passatore króm, 18 x 2,2 cm Szivartok - 1 szivar részére, Passatore króm, 18 x 2,2 cm
gyors kiszállítás! -33 %
Gyártó: Passatore Cikkszám: E-84466
Hullámmintás króm aromazárós szivar tok 1 szál szivar részére, Lonsdale vagy Churchill méretű szivarokhoz. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Díszdobozban küldjük, Ajándékként is ajánljuk. Hossza: 18 cm Átmérő: 2,2 cm..
12990Ft 19350Ft
Nettó ár:10228Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-98209
Barna színű, valódi bőr szivar tok, 2 szál Corona méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: 14,5 x 7 cm..
6895Ft 9855Ft
Nettó ár:5429Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-98199
Barna színű, valódi bőr szivar tok, 2 szál Robusto méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: 17 x 7,5 cm..
6895Ft 10800Ft
Nettó ár:5429Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-98207
Barna színű, valódi bőr szivar tok, 3 szál Corona méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: 15 x 8 cm..
7795Ft 11205Ft
Nettó ár:6138Ft
Gyártó: Ambiente Cikkszám: E-98201
Sötétbarna színű, valódi bőr szivar tok, 3 szál Corona méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: 20 x 8,5 cm..
9095Ft 13005Ft
Nettó ár:7161Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-98205
Fekete színű, valódi bőr, teleszkópos szivar tok, 3 szál Corona méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méret: Hossza: 15 cm Szélessége: 8 cm Magassága: 2,5 cm Belső mérete: Hossza: 13,5cm Szélessége: 3 ..
6495Ft 9990Ft
Nettó ár:5114Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-98200
Fekete színű, valódi bőr, teleszkópos szivar tok, 3 szál Double Corona méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méret: Hossza: 20 cm Szélessége: 8,5 cm Magassága: 2,5 cm..
9095Ft 13005Ft
Nettó ár:7161Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-813040
Fekete színű, puha és selymes tapintású, finom bőrből készült szivartok, 3 darab szivar tárolására alkalmas, cédrusfa belsővel. A szivartok teleszkópos, így hosszabb, 19 cm szivarokat is tárolhatunk benne. A szivartok tetején fém díszítéssel. Tegye a tokot kinyitott állapotban legalább 24 órára a h..
7195Ft 11025Ft
Nettó ár:5665Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-812007
Antik-hatású, barna színű bőrből készült praktikus szivartok, spanyol cédrusfa belsővel. 3 szál Coronita méretű szivar biztonságos szállítására alkalmas. A szivartok elegáns kiegészítő a szivarosok számára, és három szivar szállítására alkalmas. A szivar tok kézzel készült, és tökéletes minőségben k..
7895Ft 12375Ft
Nettó ár:6217Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-813009
Antik-hatású, sötétbarna színű bőrből készült praktikus szivartok, spanyol cédrusfa belsővel. 3 szál Coronita méretű szivar biztonságos szállítására alkalmas. A szivartok elegáns kiegészítő a szivarosok számára, és három szivar szállítására alkalmas. A szivar tok kézzel készült, és tökéletes minőség..
9895Ft 14625Ft
Nettó ár:7791Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-813007
Barna színű bőrből készült praktikus szivartok, spanyol cédrusfa belsővel. 3 szál Coronita méretű szivar biztonságos szállítására alkalmas. A szivartok elegáns kiegészítő a szivarosok számára, és három szivar szállítására alkalmas. A szivar tok kézzel készült, és tökéletes minőségben készült, ami bi..
9895Ft 14625Ft
Nettó ár:7791Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-813008
Sötétbarna színű bőrből készült praktikus szivartok, spanyol cédrusfa belsővel. 3 szál Coronita méretű szivar biztonságos szállítására alkalmas. A szivartok elegáns kiegészítő a szivarosok számára, és három szivar szállítására alkalmas. A szivar tok kézzel készült, és tökéletes minőségben készült, a..
9895Ft 14625Ft
Nettó ár:7791Ft
Cigarillo tok Martin Wess - 8 szálas, bőr, fekete Cigarillo tok Martin Wess - 8 szálas, bőr, fekete
gyors kiszállítás! Újdonság -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34561
Elegáns megjelenésű, fekete színű, exkluzív Martin Wess bőr cigarillo tok 8 szál szivarka részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus forma kialakítás, ..
16990Ft 22050Ft
Nettó ár:13378Ft
Cigarillo tok Martin Wess - 8 szálas, bőr, Natur Cigarillo tok Martin Wess - 8 szálas, bőr, Natur
gyors kiszállítás! Újdonság -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34562
Elegáns megjelenésű, világosbarna színű, exkluzív Martin Wess bőr cigarillo tok 8 szál szivarka részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus forma kialakítás..
16990Ft 22050Ft
Nettó ár:13378Ft
Martin Wess szivartok - 2 szál Churchill szivarnak, fekete bőr Martin Wess szivartok - 2 szál Churchill szivarnak, fekete bőr
gyors kiszállítás! -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34579
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 2 szál Churchill szivar részére. A marhabőrből készült, fekete színű szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialak..
23990Ft 31050Ft
Nettó ár:18890Ft
Martin Wess szivartok - 2 szál Corona szivarnak, fekete bőr Martin Wess szivartok - 2 szál Corona szivarnak, fekete bőr
gyors kiszállítás! -21 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34574
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 2 szál Corona szivar részére. A marhabőrből készült, fekete színű szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialakítás.A s..
21990Ft 27900Ft
Nettó ár:17315Ft
Martin Wess szivartok - 2 szál Corona szivarnak, natur bőr Martin Wess szivartok - 2 szál Corona szivarnak, natur bőr
gyors kiszállítás! -21 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34576
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 2 szál Corona szivar részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialakítás.A szivartok egy s..
21990Ft 27900Ft
Nettó ár:17315Ft
Martin Wess szivartok - 2 szál Double Corona szivarnak, natur bőr Martin Wess szivartok - 2 szál Double Corona szivarnak, natur bőr
gyors kiszállítás! -21 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34570
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 2 szál Double Corona szivar részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialakítás.A szivarto..
22990Ft 29250Ft
Nettó ár:18102Ft
Martin Wess szivartok - 3 szál Corona szivarnak, fekete bőr Martin Wess szivartok - 3 szál Corona szivarnak, fekete bőr
gyors kiszállítás! Újdonság -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34577
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 3 szál Corona szivar részére. A marhabőrből készült, fekete színű  szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus forma kialakítá..
23990Ft 31050Ft
Nettó ár:18890Ft
Martin Wess szivartok - 3 szál Corona szivarnak, natur bőr Martin Wess szivartok - 3 szál Corona szivarnak, natur bőr
gyors kiszállítás! -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34578
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 3 szál Corona szivar részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialakítás.A szivartok egy s..
23990Ft 31050Ft
Nettó ár:18890Ft
Martin Wess szivartok - 3 szál Double Corona szivarnak, fekete bőr Martin Wess szivartok - 3 szál Double Corona szivarnak, fekete bőr
gyors kiszállítás! -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34567
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 3 szál Double Corona szivar részére. A marhabőrből készült, fekete színű  szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus&nbs..
25990Ft 33750Ft
Nettó ár:20465Ft
Martin Wess szivartok - 3 szál Double Corona szivarnak, natur bőr Martin Wess szivartok - 3 szál Double Corona szivarnak, natur bőr
gyors kiszállítás! -23 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-34568
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess szivartok 3 szál Double Corona szivar részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus  forma kialakítás...
25990Ft 33750Ft
Nettó ár:20465Ft
Szivartok - 2 Churchill szivar részére, Carbon (15x2,3cm) Szivartok - 2 Churchill szivar részére, Carbon (15x2,3cm)
gyors kiszállítás! -26 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: E-93238
Kiemelt aroma tartás és igazi elegancia jellemzi ezt a fekete carbon szivartokot, mely 2 szál Churchill szivar részére készült. A szivartok teleszkópos, így hosszúsága a megfelelő szivarformátumhoz igazítható (akár 18 cm-es szivarokat is tárolhatunk benne) ezáltal biztosít megfelelő tárolóhelyet a k..
51990Ft 69933Ft
Nettó ár:40937Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09266
Barna bőr, finom szatén felületű szivartok 2 szál Robusto méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük.A szivartok teleszkópos, így hosszabb, akár 26 cm szivarokat is tárolhatunk benne.Aki sokat utazik, értékelni fogja ezt a sz..
7995Ft 10766Ft
Nettó ár:6295Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09265
Fekete színű, valódi bőr, teleszkópos szivar tok, 2 szál Robusto méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méret: Hossza: 18 cm Szélessége: 7,5 cm Magassága: 3 cm Belső méret: Hossza: teleszkópos, ezért a ..
7995Ft 10125Ft
Nettó ár:6295Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09241
Barna színű, valódi bőr szivar tok, 3 szál Robusto méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: Hossza: 15 cm Szélessége: 10 cm Magassága: 2,5 cm..
9895Ft 12375Ft
Nettó ár:7791Ft
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09263
Barna színű, fényes, valódi bőr szivar tok, 3 szál Robusto méretű szivar részére. Ideális utazáshoz, mert könnyedén szállíthatjuk benne szivarunkat és aromáját is megőrizhetjük. Külső méretei: Hossza: 15 cm Szélessége: 10 cm Magassága: 2,8 cm..
9695Ft 12375Ft
Nettó ár:7634Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-813050
Szürke színű, puha és selymes tapintású, finom bőrből készült szivartok, 3 darab szivar tárolására alkalmas, cédrusfa belsővel. A szivartok teleszkópos, így hosszabb, 19 cm szivarokat is tárolhatunk benne. A szivartok tetején fém díszítéssel. Tegye a tokot kinyitott állapotban legalább 24 órára a h..
9395Ft 13275Ft
Nettó ár:7398Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-812005
A szivartok antik-hatású, bivalybőrből készült, két szivar számára biztosít helyet.  Angelo szivartok tökéletes a sokat utazó szivarosok számára. Kompakt méretének köszönhetően bármilyen zsebben elfér, és könnyen szállítható. Így a szivarok a lehető legfrissebbek maradnak utazás közben.Méret:kü..
7895Ft 11228Ft
Nettó ár:6217Ft
Szivartok 3 Double corona szivar részére, krokodil, fekete bőr (18x9x3cm) + Szivarvágó, Achenty! Szivartok 3 Double corona szivar részére, krokodil, fekete bőr (18x9x3cm) + Szivarvágó, Achenty!
gyors kiszállítás! -25 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-141382
Fekete színű, krokodil-mintás dombornyomott bőrből készült elegáns szivartok 3 szál Double corona méretű szivar biztonságos szállítására. Teleszkópos, ezért széthúzva hosszabb, akár 20 cm (akár 50-es gyűrűméretű) szivarokat is tárolhatunk benne.Rozsdamentes acélból készült szivarvágót..
32990Ft 44251Ft
Nettó ár:25976Ft
Szivartok 3 Robusto szivar részére, fémdíszítésű barna bőr (17x8x3cm) + Szivarvágó, Achenty! Szivartok 3 Robusto szivar részére, fémdíszítésű barna bőr (17x8x3cm) + Szivarvágó, Achenty!
gyors kiszállítás! -23 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-14681
Barna színű, bőrből készült szivartok 3 szál Robusto méretű szivar biztonságos szállítására. A szivartok  spanyol cédrusfa belsővel bélelt. A cédrusfát kézzel csiszolták, hogy természetes tárolóhelyet biztosítson kedvenc szivarjainak utazás közben is. Teleszkópos, ezért széthúzva hosszabb, akár..
22990Ft 29832Ft
Nettó ár:18102Ft
Cigarillo tok Martin Wess - 5 szálas, bőr, Burgundy Cigarillo tok Martin Wess - 5 szálas, bőr, Burgundy
gyors kiszállítás! Újdonság -19 %
Gyártó: Martin Wess Cikkszám: E-86663
Elegáns megjelenésű exkluzív Martin Wess bőr cigarillo tok 4-5 szál szivarka részére. A marhabőrből készült szivartok igényesen finom varrással készült, belseje vékony kecskebőrrel bélelt, melynek illata tökéletesen harmonizál a benne tárolt szivaréval. Klasszikus forma kialakítás, variálható a..
11990Ft 14850Ft
Nettó ár:9441Ft
Tételek: 1 - 34 / 34 (1 oldal)