Menu
Kosár

Humidor

Mi az a Humidor? 

A szivar tökéletes tárolásának elengedhetetlen feltétele a humidor. Akár otthon, akár az irodában, csak egy megoldás létezik a szivar számára: egy humidor. Ebben egy speciális párásító rendszer biztosítja az optimális páratartalmat, hogy a szivarokat a lehető legjobban megvédje a környezeti tényezőktől. A 70 %-os páratartalom megőrzi a szivarok eredeti aromáját, lehetővé téve, hogy évekig optimálisan tárolhatók és elszívhatók legyenek.

Az alábbiakban bővebben megtudhat mindent a humidor működéséről:

Ha csak egy kicsit is érdekli a szivarok fogyasztása, nem kell sok idő, hogy a szivar tárolásával is foglalkozzon. A szivaroknak nagyon speciális hőmérsékletre és nedvességtartalomra van szükségük ahhoz, hogy hosszú távú tárolás esetén frissek maradjanak, és a megfelelő páratartalmat nem fogja tudni tartani párásító készülék nélkül. Ha a szivarkollekciójáról van szó, ezt a praktikus eszközt humidornak hívják, és a szivarok körülbelül egy-két hétnél hosszabb ideig történő tárolásánál elengedhetetlenül szükséges.

Amikor először lép be a szivarozás világába, egy új humidor meglehetősen misztikusnak tűnhet. Szivarjainak megfelelő páratartalom szinten tartása azonban nem kell, hogy bonyolult legyen. Itt van minden, amit tudnia kell a humidor kiválasztásáról és használatáról, hogy biztos lehessen benne, hogy kedvenc szivarjai hosszabb ideig is az ízélmény maximumán maradjanak.


Mi a humidor?

humidor egy olyan szivar tároló eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen fenntartani egy adott relatív páratartalmat. Ez azért fontos a szivarok esetében, mert a bennük lévő dohánylevelek természetes módon tágulnak és húzódnak össze a körülöttük lévő levegő relatív páratartalmának függvényében. Ha a szivarok túl szárazak, összeszáradnak, és elveszítik jellegzetes ízüket és illatukat. Túl forrón is fognak égni, ami a megfelelő szívást tovább rontja. Ellenben a nagyon magas páratartalom penészesedéshez, további erjedéshez, sőt még dohánybogár-fertőzéshez is vezethet.

humidor lehet akár kicsi, mint az utazó humidornak szánt doboz, vagy olyan nagy, mint a dohányboltok által használt tároló szivarszekrény. Legyen szó asztali humidorról, szivarszekrényről vagy egy mini humidorszekrényről, mindegyiknek jól záródónak kell lennie a belső hőmérséklet fenntartásához, valamint biztosítani kell egy humidor párásítót és egy higrométert, hogy segítsen fenntartani a megfelelő páratartalmat. Általánosságban elmondható, hogy mind a kis, mind a nagy humidorok hasonló módon működnek, hogy fenntartsák az ideális relatív páratartalmat és hőmérsékletet, hogy nedvesen tartsák a szivarokat.


Hogyan működnek a Humidorok?

Egy jó humidorban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy szivarjait megfelelő körülmények között tartsa. Egy jó minőségű szivar tároló humidor több mint egy egyszerű doboz, számos fontos alkatrészből áll, hogy tökéletes legyen a belső klíma.

A humidor párásító rendszere

humidor legfontosabb része a párásító rendszer. Ez lehet egyszerű vagy összetett, a humidor méretétől és típusától függően. A párásító nedvességet juttat a humidorba, így a szivarok teltek maradnak és lassabban égnek. A megfelelő páratartalom segít megőrizni az illóolajokat is, amelyek biztosítják a kedvenc szivarjaitól elvárt zamatot és illatot. Általában az a cél, hogy a párásítóban kb. 70 százalékos relatív páratartalmat tartson az optimális tárolási feltételekhez. Ehhez a humidorjának vízforrásra van szüksége.

A nedvességet többféle módon is be lehet vinni a szivar tároló humidor belsejébe, többek között a következőkkel:

Szivacs: A legegyszerűbb párásító a desztillált vízbe áztatott szivacs. Ez nedvességet bocsát ki a humidorban, ugyanakkor a páratartalom szintjét ezzel az egyszerű nedvesítő eszközzel bonyolult fenntartani. A desztillált víz elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerülje az ásványi anyagok és a penész bejutását a humidorjába.

Óázis vagy virághab: Ezeket a zöld hab-blokkokat gyakran használják a díszes virágkompozíciókhoz, ezzel biztosítanak a csokornak nedvességet. Rengeteg vizet tartanak meg, és fokozatosan engedik ki, de egyúttal magukba szívják a szivarillatot, és évente egyszer vagy kétszer ki kell cserélni őket. A habosított oázis víz helyett propilénglikollal működik a legjobban, mert automatikusan így fenntartja a 70 százalékos relatív páratartalmat, és nem kell aggódnia a felesleges nedvesség felszabadulása miatt.

Akrilpolimer-kristály: Ezek a kis méretű gyöngyök úgy vannak kifejlesztve, hogy súlyuk akár 500-szorosát is képesek felvenni a vízből, amelyet aztán a humidor belsejébe engednek, hogy így nedvesen tartsák a szivarokat. Előkezelik őket propilénglikollal, hogy segítsék a víz lassú felszabadulását, de ez a vegyület egy-két év elteltével végül eloszlik és hatástalanná válik. Az akrilpolimer-kristályt desztillált vízzel áztassa be, hogy működésbe léphessen.

Humidipak (Boveda): Ezek a speciális párásítók egy membránba vannak csomagolva, amely lehetővé teszi a víz felszívódását vagy kibocsátását, hogy a párásítót egy adott relatív páratartalom szinten tartsa. Kiválaszthatja azt a tasakot úgy is, hogy az ideális páratartalmat 70 százalékon - vagy kívánság szerint ennél magasabb vagy alacsonyabb értéken - tartsa. Bár kényelmesek, néhány havonta cserélni kell őket.

Elektromos párásítók: Az elektromos párásító egy kis készülék, amely nedvességet ad egy nagy igénybevételű humidorhoz. A készülékbe desztillált vizet kell töltenie, a többit pedig a gép végzi el, érzékeli a páratartalom szintjét, és szükség szerint nedvességet ad a levegőhöz.


Higrométer (nedvesség-mérő)

páratartalom-mérő a humidor másik fontos tartozéka. Ez méri a belső páratartalom szintjét, hogy megtudja, szükség van-e pára hozzáadására vagy a felesleges nedvesség elvonására, hogy a páratartalom csökkenjen. A hygrometer lehet digitális vagy analóg (amely egy jelzett körben vagy félkörben forgó tűhöz hasonlít), és az elektromos páratartalom-szabályozóval ellátott humidorokban a párásító berendezéshez van kötve. Nagyon fontos, hogy rendszeresen - hetente vagy kéthetente egyszer - ellenőrizze a páratartalom-mérőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e a humidorjában.

Thermo-hygrometer: A szivarokat állandó hőmérsékleten kell tartani, hogy a legjobb minőségben megőrizzék eredeti állapotukat. Ennek a legtöbb esetben körülbelül 21 foknak kell lennie, bár a friss szivarokat akár 20 fokos hőmérsékleten is tarthatja, vagy akár 22 fokos hőmérsékleten is. A hőmérséklet-szabályozóval nem rendelkező humidorok esetében egy egyszerű hőmérő még mindig értékes visszajelzést ad a belső körülményekről. A hőmérséklet figyelése például lehetővé teszi, hogy tudja, mikor kell a humidort hűvösebb helyre vinni, hogy elkerülje a túl meleg viszonyokat. A tartósan magas hőmérséklet lehetővé teheti a szivarbogár peték kikelését, és a humidorban egy lárvákból álló, vonagló kupacot eredményezhet. Ha egyenletes hőmérsékletet tart, az segít a páratartalom egyenletes szinten tartásában is - ez pedig könnyebb szivarok problémamentes tárolását jelenti.


Humidor anyaga: a spanyol cédrusfa

A spanyol cédrusfa használata alapvető választás a humidor belső kialakításához. Egyes humidorok falai spanyol cédrusból vannak készítve, míg mások spanyol cédrusfát használnak a polcokhoz és/vagy a belső fiókok készítéséhez. A spanyol cédrusból készült humidorok a spanyol cédrusból készült szekrényekhez hasonlóan taszítják a rovarokat, és megóvják a tartalmukat a tönkremeneteltől. Ez a faanyag segít csökkenteni a dohánybogár-fertőzés lehetőségét, és csökkenti a baktériumok és a penészgombák szaporodását is. A spanyol cédrusnak emellett nedvszívó tulajdonsága is van, amely lehetővé teszi, hogy felszívja és leadja a vizet, így segít a humidor belsejének kiegyenlített nedvességtartalmát megőrizni.Ezekkel a tulajdonságokkal nem csoda, hogy a spanyol cédrus évszázadok óta a humidorok választott faanyaga. Ha szivarjait a csomagolásuk nélkül tárolja, akkor a szivarok magukba szívják a cédrus illatát és ízét - ez egy további aromaréteg, amelyet sokan nagyon kívánatosnak találnak.


Miért van szüksége humidorra?


A dohány meleg, párás éghajlaton fejlődik a legjobban, és a szivarok érleléséhez is állandó hőre és megfelelő mennyiségű páratartalomra van szükség, hogy a levelek lassan száradjanak, anélkül, hogy rothadnának. A legjobb szivarokat Kuba és más karibi országok párás szigetein készítik.

Mi a lényeg? A szivarok párás környezetben születnek és nőnek fel, és így is kell tartani őket, hogy meghosszabbítsuk élettartamukat és megőrizzük finom aromájukat. A következőkben bemutatjuk, mit tesz a humidor a szivarokért:

Védi az illóolajokat

A szivar egyedi ízét és aromáját a dohánylevelekben található illóolajok és egyéb oldható vegyületek adják. Ezeket a napfény, a hő vagy a hideg könnyen károsítja. A humidor gondoskodik az állandó hőmérsékletű, sötét helyről, hogy a szivarok a lehető legjobb állapotban maradhassanak.

Fenntartja a megfelelő hőmérsékletet

Amikor a szivarok kiszáradnak, a levelek forrón és gyorsan égnek, amikor meggyújtja azt. Ez fanyar, kellemetlen füstöt eredményez. Ha a szivarok túl nedvesek, egyenetlenül égnek, sőt, a kitágult leveleknek köszönhetően, amelyek megnehezítik a levegő átszívását, nehéz lehet egyáltalán elszívni őket.

Megakadályozza a rovarok okozta károkat

A dohánybogár lárvák túlélhetik a pácolást és még az intenzív füstölést is, és mindaddig nyugalomban lapulnak a szivarok belsejében, amíg a páratartalom és a hőmérséklet meg nem emelkedik, és ki nem kelnek. Egy fertőzés elpusztíthatja az egész szivarkollekciót, de a humidor segítségével a páratartalom elég alacsony marad ahhoz, hogy a dohánybogarak életciklusa beinduljon.

Javítja az aromát az érlelés során

A finom szivarok legalább egy évig tartó tárolása javíthatja az aromájukat, amely az érlelés során finom változásokon megy keresztül. Az aromás spanyol cédrusból készült humidor hosszú távon védi a szivarokat, és saját ízvilágot kölcsönöz a szivarosok által keresett összetett, zamatos élményhez.


A HumidorBolt szivar "felszerelés" teljes választékát kínálja méghozzá elképesztő áron. Itt talál szivarjaihoz kedvére szivarvágót, szivartokot, öngyújtót, hamutartót valamint kiegészítő párásítót és szivar gázt is.  HumidorBolt oldalán minőséget vesz és spórol!

humidor az a doboz amiben szivarokat tárolunk, nélküle kiszáradnának. Kiválasztásánál fontos szempont, hogy a belseje spanyolcédrusból legyen (mi csak és kizárólag ilyeneket forgalmazunk) valamint fontos még, hogy a humidor maga is egy un. "szobadísz".  A humidor "jól mutasson" ott ahova kerül. 

Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Bambusz, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Bambusz, Achenty!
gyors kiszállítás! -64 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09417
Barna színű, bambusz-dizájn, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 30,2 x 19,7 x 7,5 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 74250Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Makassar, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Makassar, Achenty!
gyors kiszállítás! -64 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09416
Sötétbarna színű, lakkozott cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 30,2x19,7x7,5cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 74250Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - barna, Achenty! Humidor 30 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - barna, Achenty!
gyors kiszállítás! -51 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09470
Barna színű, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 26 x 18 x 6 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
19990Ft 40500Ft
Nettó ár:15740Ft
Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - dió-dekor, Achenty! Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - dió-dekor, Achenty!
gyors kiszállítás! -54 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09454
Barna színű, dió-dekor, spanyol cédrusfa szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Párásítóval és hygrometerrel küldjük. Külső méret: 26 x 22 x 10 cm Nagyszerű és különleges ajándék...
26990Ft 58275Ft
Nettó ár:21252Ft
Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, aranyszínű fémkerettel, párásítóval, hygrométerrel - piros, Angelo Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, aranyszínű fémkerettel, párásítóval, hygrométerrel - piros, Angelo
gyors kiszállítás! Újdonság -51 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920048
Angelo humidor spanyol cédrusfából készült, piros színű, erős sárgaréz vázzal, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Ez az elegáns piros Cigars Green/Gold asztali humidor aranyszínű fém sarkokkal azonnal vonzza a tekintetet. Finoman strukturált felülete pedig fényes bevonatot kapott. A fedelén sz..
43990Ft 89100Ft
Nettó ár:34638Ft
Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, aranyszínű fémkerettel, párásítóval, hygrométerrel - zöld, Angelo Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, aranyszínű fémkerettel, párásítóval, hygrométerrel - zöld, Angelo
gyors kiszállítás! Újdonság -51 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920051
Angelo humidor spanyol cédrusfából készült, zöld színű, erős sárgaréz vázzal, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Ez az elegáns sötétzöld Cigars Green/Gold asztali humidor aranyszínű fém sarkokkal azonnal vonzza a tekintetet. Finoman strukturált felülete pedig fényes bevonatot kapott. A fedelén..
43990Ft 89100Ft
Nettó ár:34638Ft
Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - szürke,fémvázas, Angelo Humidor 40 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar doboz, párásítóval, hygrométerrel - szürke,fémvázas, Angelo
gyors kiszállítás! -50 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920052
Masszív, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz szürke színben, fekete alumínium kerettel, kb. 40 szál szivar tárolására alkalmas. Külseje fényezett, a sarkai pedig fémvázasak. Kiváló kidolgozásával nyűgöz le, minőségi homogén konstrukcióval és bevált, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Mérete ..
27990Ft 56250Ft
Nettó ár:22039Ft
Humidor 50 szál szivar részére, Cigarman mintás, lakkozott szivartartó doboz, kulccsal zárható, párásító és belső hygrometer - Angelo Humidor 50 szál szivar részére, Cigarman mintás, lakkozott szivartartó doboz, kulccsal zárható, párásító és belső hygrometer - Angelo
gyors kiszállítás! -53 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920230
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 50 szivar tárolására alkalmas, Cigarman mintás, lakkozott Angelo szivartartó humidor, cédrusfából, szivacsos párásítóval és belső hygrométerrel. Kulccsal zárható. Külső méret: 300mm x 240mm x 130mm Belső méret: 275mm x 215mm x 90mm..
37990Ft 81000Ft
Nettó ár:29913Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, zárható üveg ajtós, 4 fiókkal - fekete, Angelo Humidor szekrény 80 szivar részére, zárható üveg ajtós, 4 fiókkal - fekete, Angelo
gyors kiszállítás! -59 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920008
Kiváló minőségű, fekete színű, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas szivar tároló szekrény, üveg ajtóval, 4 fiókkal, 4 db akrylpolimer kristályos párásítóval (mérete: 170 x 70 x 20 mm)  és analóg higrométerrel.A szivartartó szekrény ajtaja külcc..
36990Ft 89550Ft
Nettó ár:29126Ft
Achenty! Gasztro humidor 80 szál szivar részére, akrill tetővel, spanyol cédrusfa szivartartó doboz, párásító és hygrométer - Carbon Achenty! Gasztro humidor 80 szál szivar részére, akrill tetővel, spanyol cédrusfa szivartartó doboz, párásító és hygrométer - Carbon
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29107
Exkluzív megjelenés gasztro szivar tároló átlátszó akriltetővel, elegáns, fényes, fekete karbon bevonattal, amely kb. 80 szivar tárolására alkalmas (mérettől függően).  A nagy méretű szivar tároló humidor spanyol cédrusfából készült, ami kedvezően hat a szivarok ízvilágára. A gasztro humidor fe..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Antik Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, DUAL párásítóval, hygrométerrel Antik Humidor 50 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, DUAL párásítóval, hygrométerrel
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920620
Barna színű, dekoratív, antik stílusú humidor karibi hangulattal, amely kb. 50 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. Anyaga: spanyol cédrus A párásítás tetszőleges: Mind szivacsos, mind kristályos párásítóval (kinek melyik passzol jobban), valamint hajszálhygrométerrel küldjük. Kü..
34990Ft 64125Ft
Nettó ár:27551Ft
Exkluzív-Luxus humidor 50 szál szivar részére, spanyol cédrusfa, párásítóval és hygrometerrel - dióbarna, Achenty! Exkluzív-Luxus humidor 50 szál szivar részére, spanyol cédrusfa, párásítóval és hygrometerrel - dióbarna, Achenty!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09492
Sötétbarna, diófa hatású spanyol cédrusfa humidor 50 szivar tárolására. A rácsos belső kialakítása miatt a levegő jobban tud a szivar dobozban cirkulálni, így a szivarok nedvességtartalma alulról is egyenletesebb lesz. A humidor alja filccel van borítva, ami megvédi a bútorokat karcolódástól. Krómoz..
37990Ft 67050Ft
Nettó ár:29913Ft
Gasztro humidor 80 szál szivarnak, üvegtetős szivartartó doboz, cédrusfa belső, párásító és hygrométer - bruyere Gasztro humidor 80 szál szivarnak, üvegtetős szivartartó doboz, cédrusfa belső, párásító és hygrométer - bruyere
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-13300
Bruyere mintás szivar tartó doboz, amely kb. 70-80 szivar tárolására alkalmas, üvegtetős gasztro humidor. Két szintes, alsó részében beépített nagyméretű akrylpolymer kristályos párásítóval + cédrusfa szivar tároló tálcával. A humidor kulccsal zárható. Szivacsos párásítóval (80x50x25mm) küldjük. ..
62990Ft 109989Ft
Nettó ár:49598Ft
Humidor 100 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, ívelt üvegtetős, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty Humidor 100 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, ívelt üvegtetős, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-1365
Matt cseresznye színű, dekoratív, ívelt üvegtetejű kétszintes gasztrohumidor, amely kb. 100 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. A humidor tartalmaz egy kivehető spanyol cédrusfából készült tálcát, amely a 2 db léccel három részre elválasztható, valamint az alsó szinten is van egy elválas..
71990Ft 130050Ft
Nettó ár:56685Ft
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920350
Sötétbordó színű Angelo humidor, amely kb. 20 szivar tárolására alkalmas, spanyol cédrusfa belsővel. Szivacsos párásítóval küldjük. Külső méret: 230mm x 215mm x 60mm Belső méret: 200mm x 190mm x 35mm..
7195Ft 13275Ft
Nettó ár:5665Ft
Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - bordó, Angelo Humidor 30 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, üvegtető, párásítóval, hygrométerrel - bordó, Angelo
gyors kiszállítás! Kedvelt -41 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920030
Bordó színű, üvegtetős szivar tartó doboz, amely kb. 30 szivar tárolására alkalmas. Angelo szivar tartó humidor, cédrusfa belsővel, külső hygrométerrel. Akrylpolimer párásítóval és hygrométerrel küldjük. Külső méret: 260mm x 220mm x 70mm Belső méret: 235mm x 195mm x 40mm..
15990Ft 26955Ft
Nettó ár:12591Ft
Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel, barna-fekete + AJÁNDÉK szett Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel, barna-fekete + AJÁNDÉK szett
gyors kiszállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29020
Szivar tartó doboz, amely kb. 25-30 szivar tárolására alkalmas. Matt, sötétbarna-fekete csíkos, üvegtetős szivartartó humidor, cédrusfa belsővel, + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz: - egy fém szivarvágót - egy kerek szivar hamuzót. Beépített külső digitális hygrométerrel és fém akrilpolymer..
68990Ft 118877Ft
Nettó ár:54323Ft
Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős, barna-fekete csíkos cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel  + AJÁNDÉK szett Humidor 30 szál szivar részére, üvegtetős, barna-fekete csíkos cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel  + AJÁNDÉK szett
gyors kiszállítás! -40 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-2441
Exkluzív barna-fekete csíkos szivar tartó doboz kb. 30 szivar tárolására alkalmas (a szivargyűrű méretétől függően). A spanyol cédrusfa szivar tartó doboz üvegtetővel van ellátva. A humidor alja filccel van borítva, ami megvédi a bútorokat karcolódástól.+ AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz:- egy m..
39990Ft 67050Ft
Nettó ár:31488Ft
Humidor 30 szivar részére, MATT fekete színű szivar tároló doboz, belső hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett! Humidor 30 szivar részére, MATT fekete színű szivar tároló doboz, belső hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29001
Matt fekete színű szivar tartó doboz cédrusfa belsővel, amely kb. 25-30 szivar tárolására alkalmas. + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz egy fém kétujjas szivarvágót és egy fémbetétes fekete ovális szivar hamuzót. Kristályos párásítóval és belső beépíthető hygrométerrel küldjük. Külső méret: 2..
43990Ft 76659Ft
Nettó ár:34638Ft
Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, fekete színű műbőr borítású, hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett! Humidor 30 szivar részére, spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, fekete színű műbőr borítású, hygrométerrel, párásítóval + AJÁNDÉK szett!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29022
Fekete színű műbőr borítású szivar tartó tartó, spanyol cédrusfa humidor, kb. 30 szál szivar tárolására. + AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz: 1 fém kétujjas szivarvágót 1 fémbetétes ovális szivar hamuzót - fekete színű műbőr borítással Akrylpolimer kristályos párásítóval és belső beépíthető hygrom..
41990Ft 73104Ft
Nettó ár:33063Ft
Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásító, analóg higrométer - barna, Achenty! Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, párásító, analóg higrométer - barna, Achenty!
gyors kiszállítás! Újdonság -41 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-13106
Barna színű szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas A szivar tároló humidor spanyol cédrusfából készült, tartalmaz egy mozgatható spanyol cédrusfa válaszfalat (változtatható osztófa). Süllyesztett, robusztus, négyszögletes zsanérokkal rendelkezik. Mérete alkalmas kisebb sziv..
20990Ft 35330Ft
Nettó ár:16528Ft
Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel - bordó + AJÁNDÉK szett! Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel - bordó + AJÁNDÉK szett!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920290
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Bordó színű szivartartó, Angelo humidor, cédrusfa belsővel, + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz egy fekete műanyag szivarvágót és egy fémbetétes ovális szivar hamuzót, valamint egy barna bőr szivartokot 2 szivar részére. Beépíthe..
31990Ft 56250Ft
Nettó ár:25189Ft
Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel - fekete + AJÁNDÉK szett! Humidor 40 szál szivar részére, cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, hygrométerrel - fekete + AJÁNDÉK szett!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920300
Olyan szivar tartó doboz, amely kb. 40 szivar tárolására alkalmas. Fekete színű szivartartó, Angelo humidor, cédrusfa belsővel, + egy AJÁNDÉK szett - amely tartalmaz egy fekete műanyag szivarvágót és egy fémbetétes ovális szivar hamuzót, valamint egy fekete bőr szivartokot 2 szivar részére. Beép..
31990Ft 56250Ft
Nettó ár:25189Ft
Humidor 40 szivar részére, barna színű, spanyol cédrusfa szivardoboz, ezüst dekorációval Humidor 40 szivar részére, barna színű, spanyol cédrusfa szivardoboz, ezüst dekorációval
gyors kiszállítás! -47 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: M-09418
40 szál szivar tárolására alkalmas, barna színű, spanyol cédrusfa humidor, párásítóval és belső hygrométerrel. A barna-csíkozott dizájnú, jellegzetes kialakítású, egyedi megjelenésű humidor magasfényű felülettel rendelkezik. A tetejét és az elülső oldalt lenyűgöző szálcsiszolt rozsdamentes acél..
25990Ft 49500Ft
Nettó ár:20465Ft
Humidor 50 szál szivar részére, ovál spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, külső hygrométerrel, sárga-carbon - Angelo Humidor 50 szál szivar részére, ovál spanyol cédrusfa szivar tároló doboz, párásítóval, külső hygrométerrel, sárga-carbon - Angelo
gyors kiszállítás! Újdonság -47 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920061
Magasfényű, lakkozott felületű, sárga színű, kerekített szivartartó doboz, carbon mintával a tetején, amely kb. 50-60 szivar tárolására alkalmas. Az elején krómozott fogantyút találunk a kinyitás megkönnyítése céljából. A szivar tároló humidor spanyol cédrusfából készült, ami egyenletes páratar..
31990Ft 60750Ft
Nettó ár:25189Ft
Humidor 80 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty Humidor 80 szál szivar részére, cédrusfa szivar doboz, kulccsal zárható, párásító, hygrométer- Cherry, Achenty
gyors kiszállítás! -46 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-1363
Matt cseresznye színű, dekoratív, fiókokkal díszített kétszintes humidor, amely kb. 80 szivar tárolására alkalmas, kulccsal bezárható. A szivar tároló doboz eleje arany színű fiók-gombok díszítik, amelyek közül csak az alsó két gomb mögött van egy kihúzható fiók. Az alsó kihúzható fiókban ..
84990Ft 157050Ft
Nettó ár:66921Ft
Humidor 80 szivar részére, cedrusfa, barna színű szivar doboz, párásítóval, hygrometerrel - Exkluzív! Humidor 80 szivar részére, cedrusfa, barna színű szivar doboz, párásítóval, hygrometerrel - Exkluzív!
gyors kiszállítás! -41 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920034
Barna színű, spanyol cédrusfa szivartartó doboz, amely kb. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas. A humidor teteje kulccsal zárható. Süllyesztett, stabil, krómozott négyszögletes zsanérokkal, krómozott sarokvédőkkel. Beépíthető akrilpolymer kristályos párásítót és belső hygrométert tartalmaz. K..
175990Ft 297000Ft
Nettó ár:138575Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, 4 fiókkal, külső higrométer, üveg ajtós - Makassar, Achenty Humidor szekrény 80 szivar részére, 4 fiókkal, külső higrométer, üveg ajtós - Makassar, Achenty
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29201
Barna színű, csíkos, lakkozott, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas szivar tartó szekrény, üveg ajtóval, 4 spanyol cédrusfa fiókkal, 4 db hosszúkás akrylpolimer kristályos párásítóval és külső higrométerrel. A szivartartó szekrény ajtó mágnes..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - barna, Angelo Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - barna, Angelo
gyors kiszállítás! Újdonság -47 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920660
Barna színű, mintás, közepes méretű spanyol cédrusfa humidor szekrény. A szivar tároló szekrény kb. 60-80 szál szivar tárolására alkalmas, 4 db spanyol cédrusfa fiókkal. 1 db nagyméretű akril-polimer kristályos párásítóval és az ajtóba beépített higrométerrel van felszerelve. A szivartartó szekrény ..
44990Ft 85500Ft
Nettó ár:35425Ft
Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - TIKKfa, Achenty! Humidor szekrény 80 szivar részére, üveg ajtós, 4 fiókkal, külső higrométer - TIKKfa, Achenty!
gyors kiszállítás! -43 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29200
Sötétbarna színű, tikkfa-hatású, lakkozott, közepes méretű spanyol cédrusfa humidorszekrény. A humidor szekrény 60-80 szál szivar tárolására alkalmas. A üveg ajtós humidor tartalmaz 4 spanyol cédrusfa fiókot.4 db hosszúkás akrylpolimer kristályos párásítóval és külső higrométerrel van felszerelve.A ..
75990Ft 132209Ft
Nettó ár:59835Ft
Humidorszekrény - szivar tároló szekrény 80-100 szál szivarnak, cédrusfa, körbe üveges, digitális hygrométer - fekete, Angelo Humidorszekrény - szivar tároló szekrény 80-100 szál szivarnak, cédrusfa, körbe üveges, digitális hygrométer - fekete, Angelo
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920022
Közepes méretű szivar tartó szekrény, amely kb. 80-100 szál szivar tárolására alkalmas, a nappaliban, az irodájában vagy a bárjában is. Fekete színben. A humidor szekrénynek mind a négy fala körbe üveg, cédrusfa a belseje és 3 db döntött, cédrusfából készült fiókot tartalmaz, így a benne elhelyezet..
72990Ft 132750Ft
Nettó ár:57472Ft
Humidorszekrény - szivar tároló, 150 szál szivarnak, cédrusfa belső, körbe üveges, hygrométer - fekete Humidorszekrény - szivar tároló, 150 szál szivarnak, cédrusfa belső, körbe üveges, hygrométer - fekete
gyors kiszállítás! -50 %
Gyártó: Ambiente Cikkszám: M-09468
Nagy méretű, fekete színű szivar tartó szekrény, kb. 150 szál szivar tárolására alkalmas. A humidor szekrény mind a négy fala üveges, belseje cédrusfa, valamint 4 db cédrusfából készült döntött fiókkal. A szekrény ajtajába van beépítve a hygrométer. Az ajtókeret belülről, körben légzáró betéttel el..
94990Ft 188100Ft
Nettó ár:74795Ft
Humidorszekrény - szivar tároló,150 szál szivarnak, cédrusfa belső, körbe üveges, hygrométerrel - barna, Angelo Humidorszekrény - szivar tároló,150 szál szivarnak, cédrusfa belső, körbe üveges, hygrométerrel - barna, Angelo
gyors kiszállítás! -44 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920037
Nagy méretű szivar tartó szekrény, kb. 150 szál szivar tárolására alkalmas. A humidor szekrény mind a négy fala üveges, belseje cédrusfa, valamint 4 db cédrusfából készült döntött fiókkal. A szekrény ajtajába van beépítve a hygrométer. Az ajtókeret belülről, körben légzáró betéttel ellátott, illetv..
112990Ft 200250Ft
Nettó ár:88969Ft
Makassar Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Achenty! Makassar Humidor 40 szál szivar részére, szivartartó doboz, párásítóval - Achenty!
gyors kiszállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: T-29101
Világosbarna színű, Makassar, lakkozott spanyol cédrusfa, szivar tartó doboz, amely kb. 35-40 szivar tárolására alkalmas. A humidor kulccsal zárható. Akrylpolimer kristályos párásítóval, belső beépíthető hygrometerrel és 1db elválasztó léccet tartalmaz. Külső méret: 290 x 220 x 90 mm..
45990Ft 78881Ft
Nettó ár:36213Ft
Utazó humidor  - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr borítású (20x13,5x7,5cm) Utazó humidor  - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr borítású (20x13,5x7,5cm)
gyors kiszállítás! -45 %
Gyártó: Angelo Cikkszám: A-920003
Fekete bőr borítású szivar tartó doboz, amely 4 szál szivar tárolására alkalmas, cédrusfa belsővel. Utazáshoz ajánljuk. Külső méret: 200 x 135 x 75 mm..
30990Ft 56250Ft
Nettó ár:24402Ft
Utazó humidor - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr (28x24cm) Utazó humidor - cédrusfa szivartartó doboz, fekete bőr (28x24cm)
gyors kiszállítás! -42 %
Gyártó: Achenty! Cikkszám: J-22722
Elegáns, fekete színű, valódi bőr borítású, gyönyörű, dekoratív utazóhumidor, amelyben a szivarok biztonságos rögzítéséről külön szalag gondoskodik. 4 szál szivar számára elegendő hellyel, spanyol cédrusfa belsővel + 2 praktikus rekesz a szivarvágóhoz és öngyújtóhoz. A piros színű varrással ellátott..
30990Ft 53550Ft
Nettó ár:24402Ft
Tételek: 1 - 36 / 75 (3 oldal)