Menu
Kosár

Asztali szivarvágó - guillotine, Angelo (31+58-as gyűrűméretű szivarokhoz)

Asztali szivarvágó - guillotine, Angelo (31+58-as gyűrűméretű szivarokhoz)
Ingyenes szállítás! Újdonság -44 %
text
Asztali szivarvágó - guillotine, Angelo (31+58-as gyűrűméretű szivarokhoz)

Angelo asztali guillotine szivarvágó készülék. Egypengés guillotine szivarvágó, amely kétféle átmérőjű szivar vágására alkalmas (31-es gyűrűméretű vékonyabb vagy 58-as gyűrűméretű vastagabb szivarokhoz). A kényelmes kezelhetőséget a műgyantából készült fogantyú biztosítja, amely nagyon jól illeszkedik az ujjaink közé, és a szivart egy nagyon egyszerű felülről lefelé irányuló mozdulattal vághatjuk le.  A precízen megmunkált élező vágómechanizmussal és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik. Kiváló minőségű fából készült, félig matt fekete színű alapba van helyezve. 

Az asztali szivarvágó két lyukkal van ellátva a 12 mm (31-es gyűrűméretű) és 23 mm átmérőjű (58-as gyűrűméretű) szivarok számára. A fémszerkezet jobb oldalán egy praktikus pengerögzítőt találunk, amely megakadályozza a penge elmozdulását. Annak érdekében, hogy a felület, amelyre a guillotine készüléket helyezzük, ne karcolódjon meg, az alja finom bársonnyal van borítva. 

Ez a karos guillotine vágó nemcsak tökéletesen fogja vágni a szivarokat, hanem gyönyörű formatervezett kiegészítőként is kiemelkedik a szobában. 

Az Angelo szivarvágó készüléket díszdobozban szállítjuk.

Mérete:

150 x 72 x 90 mm

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód
10990Ft
19800Ft
Nettó ár: 8654Ft
  • Elérhető: Raktáron
  • Cikkszám: A-500680
  • node: 3057
Címkék: Angelo , Szivarvágó