Menu
Kosár

Achenty! Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag - 60 gramm

Achenty! Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag - 60 gramm
Kedvelt -65 %
text
Achenty! Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag - 60 gramm

Az Achenty! Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag egy forradalmian új, 2 utas páratartalom-szabályozó termék, amely a humidort +/- 2,5% relatív páratartalom ingadozáson belül tartja.

Az Achenty!  Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag állandó 69%-os állandó páratartalmat garantál, amely soha nem ingadozik. Megszünteti a betegségeket, a baktériumokat és a penészgombákat is. Soha többé nem kell desztillált vizet vagy Propylen-glykol folyadékot használni.

Az Achenty!  Boveda 69%-os páratartalom biztosító csomag a legelterjedtebb a szivarosok körében, mert ez bármely humidorban használható.

Ne felejtse el, hogy a Boveda páratartalom biztosító csomag kétirányúak ... A túl sok nedvességet elszívja, de ha túlságosan száraz, akkor kiegészíti, és fenntartja a relatív páratartalmat az Ön által használt arány alapján. Minden Boveda csomag egy speciálisan elkészített, tiszta vízzel és természetes sóval telített oldatból áll. Ez a telített oldat egy pára áteresztő "fordított ozmózisos" membránon belül van. A zárt, asztali humidoron belül a Boveda előre meghatározott szintet (RH) tart fenn a tisztított pára felszabadításával vagy felszívásával - a membránon keresztül.

Nagyon jól működnek az utazó humidorokban is.

Mérete: 13,5 x 9 cm

Súlya: 60 gramm

Hány Achenty!  Boveda csomagot kell használnunk?

1 csomag - 25 szálas humidorhoz

3 csomag - 40 szálas humidorhoz

4 csomag - 75-80 szálas humidorhoz

5 csomag - 100 szálas humidorhoz

Használati ideje:

Ha az 1 csomag Achenty!  Boveda csomagot 25 szivarhoz használja, a humidorban 69%-os párát tartja (még akkor is, ha nincs tele szivarral), az kb. 2-3 hónapig tart. És mivel az Achenty!  Boveda soha nem fogja túl nedvesíteni a humidort, tehát nem létezik olyan "túl sok" Boveda csomagot használjon.

Több Achenty!  Boveda hatékonyabban és hosszabb ideig fog működni, azaz nem lehet belőle túl sok, mint amennyire szüksége van. A műanyag tartályokban tárolva az Achenty!  Boveda 6 hónapig is tart.

Felhasználásáról egy videó: Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód
789Ft
2227Ft
Nettó ár: 621Ft
  • Elérhető: Raktáron
  • Cikkszám: J-6069
  • node: 3016